Hastaneyi basıp doktoru kaçırdılar!

Adana'da hakkında yakalama kararı bulunan 33 yaşındaki Mesut Şendur, düğünde oynarken cama çarpıp yaralandı.

GİRİŞ 24.06.2015 12:06 GÜNCELLEME 24.06.2015 14:16
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Yakalanma korkusuyla hastaneye gitmek istemeyen Şendur, yakınlarının özel tıp merkezini basıp, kaçırdığı doktor ve acil tıp teknisyeni tarafından evinde tedavi edildi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Şakirpaşa Mahallesi’nde 17 Haziran’da meydana geldi. Ova Mahallesi’nde oturan ve uyuşturucu madde bulundurmak, satma ile hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Mesut Şendur, bir akrabasının düğününde oynarken kolunu cama çarparak yaralandı. Yakalama kararıyla aranan Şendur, hastaneye gitmesi halinde yakalanabileceği korkusuyla tedavi için sağlık görevlisinin getirilmesini istedi. 

Şendur’un akrabaları, yakın bölgede bulunan özel bir tıp merkezini bastı. Tıp merkezine gelen hastaların gözleri önünde terör estiren saldırganlar, görevlileri darp edip, Dr. Mustafa A. ile acil tıp teknisyeni Emre Ö.’yü bıçak tehdidiyle Mesut Şendur’un yanına götürdü. Dr. Mustafa A, yaranın tedavisini yapınca yeniden tıp merkezine getirildi.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis, tıp merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, doktor ile sağlık görevlisini kaçıran Yunus Şendur ve Adem Demirbağ ile olaya karışan 3 kişiyi yakaladı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Şendur ve Demirbağ tutuklanırken, 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Kolundan yaralı olan ve tedaviden sonra evini terk ettiği belirlenen Mesut Şendur ise aranıyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 42
  • Nasıl yetişiyorlar 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin, yazıklar olsun insan olan böyle yapmaz. Nasıl evlat yetiştiriyorlar, bunlar nasıl insanlar anlayamıyorum.
    Cevapla
  • şamil 8 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakırken cep harçlıklarını da unutmasaydınız.
    Cevapla
  • hakkı kul 8 yıl önce Şikayet Et
    özel hastaneye ve polikliniğe gitseydi tedavi olup ameliyat bile olabilirdi.Sanki hastanelerde aranan adamlar listesimi var boşuna ortalığı karıştırmışlar.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    onlar kendi cahilliklerini kanıtlamak için ortalığı karıştırmışlar boşuna dersek bu adamlara iltifat etmiş oluruz
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel bir olay yav.Benimde canım çekti,nasılsa ceza yok,sen napıyorsun diyen yok oh ne ala !!!!
    Cevapla
  • gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    imkandan yoksun bırakıcaksın aşşağılayıp hor göreceksin hiç bir değerinin olmadığını hissetirip her şeyden korkar vaziyete getireceksin o zaman her şey güzel olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı