Çadır kentte yangın: 2 Ölü!

Kahramanmaraş'ta, 17 bin 479 Suriyeli sığınmacının barındığı çadır kentte elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında 6 çadır yandı.

Çadır kentte yangın: 2 Ölü!
Çadır kentte yangın: 2 Ölü!
GİRİŞ 24.06.2015 18:07 GÜNCELLEME 24.06.2015 18:07


Çadır kentteki 7 No'lu mahalledeki çadırların birinde öğleden sonra iddiaya göre elektrik kontağından yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine çadır kente çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 6 çadır kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında çadırda bulunan ve isimleri açıklanmayan 2 kız kardeş ise, sağlık görevlileri tarafından çadır kent içerisindeki sahra hastanesine götürüldü. Kız kardeşler burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Suriye uyruklu kızların cesetleri, otopsi için morga konulurken paniğe neden olan yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

ÖLEN KARDEŞLERİN KİMLİKLERİ

Kahramanmaraş'taki çadır kentte çıkan yangında hayatını kaybeden Suriye uyruklu kız kardeşlerin kimlikleri açıklandı. Yangında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Emine Hammami ile kardeşi 2 yaşındaki Hale Hammami'nin cesetleri, otopsi için Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde götürüldü. Cesetlerin, yapılacak otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailelerine teslim edileceği öğrenildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!