Trafik polisi tartıştığı minibüs şoförünü vurdu

İstanbul Maltepe'de bir polis memuru, minibüs şoförünü bacağından vurdu.

Trafik polisi tartıştığı minibüs şoförünü vurdu
Trafik polisi tartıştığı minibüs şoförünü vurdu
GİRİŞ 25.06.2015 12:34 GÜNCELLEME 25.06.2015 12:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Maltepe'de fazla yolcu aldığı için ceza alan yolcu minibüsü şoförü ile trafik polisi arasındaki tartışma kanlı bitti. Trafik polisi tartıştığı şoförü ayağından tek kurşunla vurdu.

Olay, saat 11.15 sıralarında Küçükyalı Bağdat caddesi 171 numarada meydana geldi. İddiaya göre 34 M 2842 plakalı Kadıköy-Pendik hatlı minibüsün şoförü Musa Açın fazla yolcu aldığı iddiasıyla 34 A 4430 plakalı trafik ekipleri tarafından durduruldu. Ceza kesilen şoför ile trafik ekipleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sırasında trafik polis silahını çekerek ateş etti. Bacağından vurulan Açın, kanlar içinde yere yığılırken trafik polisi yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. O sırada minibüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kısa süre olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralı şoförü sedyeyle ambulansa koydu. Ambulansa bindirilen yaralı şoför “Polis vurdu. Ceza yazdı ondan sonra bir şeyler oldu. Verdi mermiyi ağzına patlattı" diye konuştu. Ambulansa bindirilen yaralı şoför hastaneye kaldırıldı.

Bir görgü tanığı "Trafik polis ayağından vurdu. Hangi devlette yaşıyoruz. Sonra yaya olarak kaçtı “diye konuştu. Başka bir görgü tanığı ise “Fazla yolcu aldığı için ceza yazdı. Tartışma çıktı. Ateş etti polis. Sen devletin polisisin. Niye kaçıyorsun? Aracı burada işte" diye konuştu.

Olay yerine gelen trafik ekipleri bir yandan trafiği akışını sağlamaya çalışırken bir yandan da olayla ilgili bilgi almaya çalıştı. Olay yeri inceleme ekipleri yerdeki boş kovanı alarak inceleme yaptı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun polisler vur emrini verceksin bakalım bunlar olcak mı
    Cevapla
  • Hulusi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben çok iyi biliyorum o hattı ve minübüsleri. Adamlar istedikleri gibi terör estiriyorlar trafikte.
    Cevapla
  • DRTT 8 yıl önce Şikayet Et
    minibüscüler siz polise saldırın ondan sonra ateş edince de masum ayağğına yatın... polisi yerinde olsam bundan sonra onlara nefes aldırmam... km başı kontol km başı kontrol ceza bak bakalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu