"insanlık ölmüş" dedirten görüntü

Gaziantep’te yolcu minibüsünde fenalaştıktan sonra indirilip kaldırıma bırakılan genç uzun süre duvarın dibinde can çekişti.

GİRİŞ 26.06.2015 08:46 GÜNCELLEME 26.06.2015 09:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, 17 Haziran günü saat 19.30 sıralarında Ocaklar Mahallesi 16. Cadde üzerinde yaşandı.Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden Gaziantep’e giden Halil Cengiz (25), şehir girişinde, bindiği plakası ve sürücüsü belirlenemeyen minibüsün içinde fenalaştı. Fenalaşan şahsı hastaneye götürmesi gereken sürücü, bunun yerine yol kenarında durarak otomatik kapıyı açtı. İçerideki başka bir şahıs, fenalaşan Halil Cengiz’i sürükleyerek minibüsten indirip duvar dibine yasladı. Bir süre bekleyen minibüs daha sonra olay yerinden uzaklaşırken yaşananlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

KİMSE YARDIM ETMEDİ

Çevredeki vatandaşlar duvar dibine bırakılan ve can çekişen gence uzun süre yardım etmedi. Yaklaşık yarım saat duvar dibinde duran genci yoldan geçen bazı duvarlı vatandaşlar fark ederek sağlık ekiplerine haber verdi.

 Olay yerine giden sağlık görevlileri şahsın başında beklerken ambulanstan inen bayan sağlık görevlisi hastanın yanına bile gitmeden tekrar ambulansa binerek oturdu. Daha sonra yaka paça kaldırılan genç, ambulansa konularak hastaneye götürüldü. Yaşanan olay ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Halil Cengiz, yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 4 saat yoğun bakımda kalan şahıs, gece saat 00.03 sıralarında hayatını kaybetti. Şahsın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

BABA, İHMAL OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Baba Suphi Cengiz, oğlunun ölümünde sağlık görevlileri de dahil olmak üzere birçok kişinin kusuru olduğunu iddia ederek haklarını arayacaklarını belirtti.

Yaşananların insanlık dışı olduğunu belirten baba Suphi Cengiz, ”Olay şöyle gelişiyor, Halil Cengiz benim oğlumdur. İzmir’de biz mevsimlik işçi olarak biz çalışmaya gitmiştik. 45 gün sonra buna 4 yıl 2 ay bir ceza geldi. Bunalıma girdi. Oradan da çekti Gaziantep’e geldi.

YORUMLAR 5
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    çok acı çok vahim gariban bir insanın trajedisine yetkililerin vereceği tepkiyi merak ediyorum!!!!!! ayrıca onu oraya bırakan münübüsteki şahısların insanlığını(!).... yetkililer bu utanca ortak olmayın.......
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bır dunyaa arkadass her ne olursa olsun bır can bukadar basıt bırakılmazz ambulans gorevlılerı resmen podyuma cıkmıs gıbıı nasıl bır calısan bunlarrr
    Cevapla
  • Adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Babası yerden göğe haklı, O minübüs şoförü, sağlık görevlileri tam bir skandala imza atıyor...
    Cevapla
  • arif ayyıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    demekki insanlar sağlık görevlilerini boşuna okşamıyorlar
    Cevapla
  • ZİYA 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğuda insan da ölmüş insanlıkta ölmüş. biz bu kanıyı 7 haziranda öğrenmiştik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor