Komiser Yardımcısı köpeği böyle vurdu

İzmir Çiğli'de Komiser Yardımcısı M.A, ortada hiçbir şey yokken üç yıldır polislerin beslediği köpeği karakolun bahçesinde vurdu.

GİRİŞ 27.06.2015 12:10 GÜNCELLEME 27.06.2015 13:55
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Komiser Yardımcısı M.A, yaklaşık 15 gün önce Çiğli Emniyet Müdürlüğü Çiğli Polis Amirliği’nde Grup Amiri olarak göreve başladı.

Geçen cuma karakoldaki polislerin 3 yıldır besledikleri iki sokak köpeğinden biri olan Efe’nin bahçeye girmesisine sinirlenen M.A önce nöbetçi kulübesindeki görevliye el kol hareketiyle bir şeyler söyledi sonra kapının önünde çalışır halde bekleyen ekip arabasından beylik tabancasını aldı.

KARAKOL BAHÇESİNDE VURDU

Mermiyi namluya süren komiser, silahını sadece 2 metre uzaklıktaki köpeğe doğrultup ateş etti. Yaralanan köpek can havliyle karakol bahçesinden yalpalayarak kaçtı. M.A’da hiçbir şey olmamış gibi ekip arabasına binip uzaklaştı. Hayvanseverler tarafından yakındaki bir veteriner kliniğine kaldırılan Efe’nin durumunun iyi olduğu, merminin ise köpeğin bir kasığından girip kürek kemiğini zedeleyerek öteki kasığından çıktığı belirlendi.



TABANCASINA EL KONULDU

Olay çevrede oturan vatandaşların 155’e yaptığı ihbar üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından duyuldu. Çiğli Merkez Amirliği’ne olay yeri inceleme ekipleri gönderilerek deliller toplandı. İlçe sınırlarını aşan olayın ardından Komiser Yardımcısı M.A apar topar yıllık izine çıkartıldı, beylik tabancasına ise Cumhuriyet Savcılığı’nın emri ile el kondu.

"KÖPEĞİ GÖRMEDİM"

Komiser Yardımcısı M.A’nın savcılıktaki ifadesinde, iki gündür kullanmadığı silahını kontrol etmek amacıyla kör noktaya doğrulttuğunu, köpeği görmediğini söylediği öğrenildi.

YORUMLAR 123
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu polislikten atmali
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Düşünsenize İç güvenlik kanunu çıkacak Devlet te bu eziğin sözüne inanacak..vay hailimize vayyy...
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Kör adamdan silahını ALIN salıverin gitsin...
    Cevapla
  • Fevzi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakim neden sormamis silah denemek icin poligonlar var, neden oraya gitmediniz diye.
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun derdini anlatamayan zavalı kopege merhamet etmeyen bir cani bizlerinmi malını namusunu koruyacak.... Sinirlenip insanda vurur bu piskopat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!