Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sanal tur

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı içini merak edenler için sanal tur başlatıldı. İşte sarayın her köşesi...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sanal tur
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sanal tur
GİRİŞ 30.06.2015 08:48 GÜNCELLEME 30.06.2015 09:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tüm bölümlerini bir araya getiren 360 derece panoramik sanal tur, Cumhurbaşkanlığı kurumsal İnternet sayfasında yapılan güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Toplumun farklı kesimlerinden çok sayıda misafire ev sahipliği yapan Cumhurbaşkanlığı Sarayı, 360 derece panoramik sanal tur uygulaması ile artık herkese bir tık uzaklıkta. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “milletin evi” olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanlığı Sarayı, sanal tur ile Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden online erişime açıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tüm bölümlerini bir araya getiren 360 derece panoramik sanal tur, Cumhurbaşkanlığının kurumsal İnternet sayfasında yapılan yenileme ile hizmete sunuldu. Yenilenen sanal turda Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın “ana tören alanı”, “ana bina”, “portreler”, “çok amaçlı salon”, “basın salonu”, “kış bahçesi”, “konferans salonu”, “fuaye”, “heyetler arası salon”, “kabul salonu”, “bekleme salonu”, “yemek salonu”, “havuzlu bahçe”, “idari bina”, “personel odası” ve “toplantı odası” gibi bölümlerine görsel olarak ulaşmak mümkün hale geldi.

Uygulamanın girişinde bölümlerle ilgili kısa bilgilerin yer aldığı sanal tur, Adobe Flash desteği olan ve iOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda da kullanılabiliyor.

SANAL TUR İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • YASEMİN 8 yıl önce Şikayet Et
    hasan bey size çok güldüm :)
    Cevapla
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    fani dünya işte ne yapalım...
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanya 90 milyar verdi yunana geri alamiyor (halkin vergisinden).Daha neyin pesindeyiz anlamis deyilim . bir kerede övünün bir türk olarak. hep mis mis larin pesindeyiz .
    Cevapla
  • hkaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim bir arkadaşım var patronu araba aldı diye övünüp duruyor kendisi askeri ücretle çalışıyor.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    saray o kadar teknolojik ki acil durumlarda Saray'ın altındaki dev pervaneler sayesinde saray uçabiliyormuş. bunun maliyeti de 300 milyon dolarmış :) :) :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak