Aralarında yine metreler vardı!

Gaziantep'in karşısında bulunan Cerablus'un Suriye tarafına, kontrolü ele geçiren IŞİD mayın döşeyip hendek kazdı.

GİRİŞ 29.06.2015 15:21 GÜNCELLEME 29.06.2015 16:50
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Karkamış İlçesi'nin karşısında bulunan Cerablus'un Suriye tarafına, kontrolü sağlayan IŞİD militanları tarafından mayın döşenerek hendekler kazıldı.

Karkamış Belediye Başkanlığı binası ve Karkamış Sınır Kapısı'nın yanındaki 20 metre uzaklıktaki Suriye tarafına kamyonetle gelen 3'ü kadın 7 IŞİD militanı, ilk olarak yer tespiti yaptı. Grup, daha sonra sınır hattında nöbet tutan askerlerin önünde belirledikleri yerlere mayın döşedi. Silahlı oldukları görülen IŞİD'liler, sınır hattındaki bazı evlerin yanına ise hendek kazdı. Türkiye tarafından çıplak gözle görülen yaşanan bu gelişmeler üzerine sınır hattındaki güvenlik güçleri teyakkuza geçti.

YORUMLAR 55
  • belli belli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim asker cok disiplinsiz golgeden çıkmıyor adam karsida hendek kaziyor
    Cevapla
  • AkiF Diyarbakir 8 yıl önce Şikayet Et
    Dogru ya Isid Eli silahli bir unsur degil TSK aciklamayi boyle yapar insAllah maazallah akpliler dostkarini kaybeder sjmdj :) Allaha emanet hakikatleri gorme dilegiyle.. Yigidi oldurun ama Hakini yemeyin. :))
    Cevapla
  • Mehmet Z Varto 8 yıl önce Şikayet Et
    ortak kardesler
    Cevapla
  • Dejawu 8 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel bi kare...işbirliği ancak bu kadar belgelendirilebilirdi...
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke iş birliği olsa be Dejawu. inan hdp pkk pyd bu ülke için işid den daha tehlikeli. işid e saldırsak türkiye de eylem olmaz ama kazara bu ülkenin askeri bir pkk lı ya da pyd liyi telef etse, ülkenin her yeri karışır. çünkü türkiye de o kadar çok pkk lı var ki... aslında terörist temizliğe içeriden başlanmalı...
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    aman askerimiz dikkatli olsun. sakın yan bakmasın işid e veya pyd ye sınırda. onlar bizi provoke etmeye çalışıyor. şanlı askerimiz onları görmezden gelsin. sonra ne bakıyon la bilader? falan derler bize saldırırlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı