AK Parti Antalya İl Başkanlığından iftar

AK Parti Antalya İl Başkanlığınca iftar düzenlendi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından iftar
AK Parti Antalya İl Başkanlığından iftar
GİRİŞ 29.06.2015 22:39 GÜNCELLEME 29.06.2015 22:39

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, il başkanlığı önünde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayında çok güzel vakitlerin yaşandığını söyledi. "Zamanlar içinde öyle zamanlar var ki çok değerlidir" diyen Köse, ramazanın da öyle vakitler olduğunu kaydetti.

Ramazan ayında değerli bir iklimi hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Köse, "Bu ayın hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah'ın bize verdiği nimetleri saymakla bitiremeyiz. En büyük nimet Müslüman bir anne-babadan doğmuş ve Müslüman bir toplumda yaşıyor olmaktır" dedi.

Köse, kendilerinin gece gündüz demeden millet için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İl Başkanı Rıza Sümer de ramazan ayının, insanlık ve İslam alemi için çok önemli bir seçim sürecinin ardından karşılandığını hatırlattı. Sümer, "Zaman ne kadar zorlu da olsa ramazan ayına memleketimiz ve tüm İslam alemi için birlik ve beraberlik duaları ederek girdik" diye konuştu.

Programa, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi