Beypazarı Belediyesi'nden ramazan yardımları

Beypazarı Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan 300 aileye ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımı yaptı.

Beypazarı Belediyesi'nden ramazan yardımları
Beypazarı Belediyesi'nden ramazan yardımları
GİRİŞ 30.06.2015 10:29 GÜNCELLEME 30.06.2015 10:29

Oluşturulan komisyon tarafından yapılan çalışma ve incelemeler sonucu tespit edilen ailelere, Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, yaptığı açıklamada, ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye olarak ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

Vatandaşların ihtiyacına merhem olmaya çalıştıklarını ifade eden Kaplan, "Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda bu desteklerimizi, bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız" dedi.

Ramazanda manevi duyguların had safhaya ulaştığını kaydeden Kaplan, şöyle devam etti:

"Ramazan, yardımlaşma değerinin en üst seviyelerde arttığı bir aydır. Bu ramazan ayında Ramazan çadırı kurmadık. Kurmadık ama, gerçek anlamda fakir fukarayı evinde bulup ramazan paketlerimizi onlara kavuşturmanın çabasındayız. Amacımız her evde iftar vakti sıcak bir çorbanın olmasıdır. Ramazan ayının başta Beypazarımız, ülkemize, milletimize, islam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi