Havza, Ladik, Kavak, Asarcık ve Vezirköprü esnaf odaları Havza’da buluştu

Havza, Ladik, Kavak, Asarcık ve Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin (ESOB) Havza’da düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Havza, Ladik, Kavak, Asarcık ve Vezirköprü esnaf odaları Havza’da buluştu
Havza, Ladik, Kavak, Asarcık ve Vezirköprü esnaf odaları Havza’da buluştu
GİRİŞ 30.06.2015 11:04 GÜNCELLEME 30.06.2015 11:04

Samsun ESOB tarafından bir lokantada düzenlenen iftara Samsun ESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsun ESOB Yöneticileri, Samsun Kuaförler Odası Başkanı Savaş Kiraz ile Havza, Ladik, Kavak, Asarcık ve Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ile yöneticileri katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Samsun ESOB Başkanı Güler, Samsun ESOB tarafından düzenlenen iftar yemeklerinin geleneksel hale geldiğini belirterek, "Allah’a şükürler olsun yine bir iftar sofrasında sizler ile bir araya geldik. Burada amaç yemek yemek değil sizler ile hasbıhal etmek, sizler ile vakit geçirmek. Esnaf odaları konumları itibari ile esnaflarımızın sıkıntılarını bire bir bilen ve yaşayan kuruluşlardır. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde esnaf ve sanatkarlarımızın sorunları için mücadele etmek için yola çıktık. Bu iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan tüm başkan ve yöneticilerimize teşekkür ederim" dedi.

İftarın ardından Güler Havza, Ladik, Kavak, Asarcık ve Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ile sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini