AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu'ndan ziyaretler

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu'ndan ziyaretler
AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu'ndan ziyaretler
GİRİŞ 30.06.2015 11:18 GÜNCELLEME 30.06.2015 11:18

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi, Ereğli Muhtarlar Derneği ziyaret eden Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin önünü açmak istediklerini, bu doğrultuda önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Sorunların birlik ve beraberlikle çözüme kavuşturulacağını ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“Seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Halkımızın bizlere gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Karadeniz Bölgesi milletvekilleri olarak Başbakanımız ve başbakan yardımcılarımızın katılımıyla genel merkezde bir toplantı icra ettik. O toplantıda seçim sonuçlarına göre siyasi tablodaki duruşumuzun ne noktada olduğunu belirtme fırsatımız oldu. Ayrıca, Zonguldak'la ilgili sorunları da Başbakanımıza bizzat anlattım. Türkiye Taşkömürü Kurumu ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan kaynaklanan sorunlar, tersaneler bölgesinin istihdam açısından zayıf kalması konularında kendilerine bilgi verdim. Başbakanımız da bu sorunları not aldırdı, önümüzdeki günlerde somut şeyler olacak inşallah.”

Çaturoğlu, daha sonra AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve ilçe yöneticileriyle Ereğli-Zonguldak karayolunun Ömerli-Kandilli kavşağı arasında başlatılacak duble yol çalışmaları öncesi yüklenici firmanın şantiyesini ziyaret etti, yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?