Kapaklı'dan kısa kısa

Kapaklı'da ilaçlama çalışmaları

Kapaklı'dan kısa kısa
Kapaklı'dan kısa kısa
GİRİŞ 30.06.2015 16:55 GÜNCELLEME 30.06.2015 16:55

Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri ilçede sinek ve sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmasına başladı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, ilçede yaz ayları dolayısıyla artan sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Sağlık işleri müdürlüğü tarafından ilçenin değişik bölgelerinde yapılan ilaçlama çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini bildiren Mandalı, "İlçemizdeki sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından yapılan bu çalışmalar kapsamında ihtiyaç duyulan bölgelere ağırlık verilerek tüm ilçede bu çalışmaları sürüdürüyoruz" dedi.

Mandalı, ilaçlama çalışmalarının eylül ayına kadar devam edeceğini kaydetti.

Kapaklı'da menfez çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede menfez yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinden geçen Karagöz Deresi'nin Emlak Konutları ve Yıldız Kent Konutları mevkisi arasında kalan 130 metrelik bölümünün kutu menfez yapım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Yaz aylarında yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Mandalı, "Karagöz deremizde kanal İnşaatında çalışmalarımız sürüyor. 130 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde ve 2 bölümden oluşacak kutu menfez ile İnönü ve İsmet Paşa mahallelerimizi bir birine bağlamayı planlıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında iki mahallemiz arasında geçişi kolaylaştıracak olan kutu menfez ile, yolumuzu yaya ve araç trafiğine açmış olacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası