Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar:

"Biz Kızılay olarak Türkiye'nin dört bir etrafında ramazanı ihya açısından iftar yemekleri düzenliyoruz"

Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar:
Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar:
GİRİŞ 30.06.2015 21:45 GÜNCELLEME 30.06.2015 21:45

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kızılay olarak Türkiye'nin dört bir etrafında ramazanı ihya açısından iftar yemekleri düzenlediklerini belirtti.

Akar, Tokat Valisi Cevdet Can ile Türk Kızılayı Tokat Şubesi'nce Gazi Osman Paşa Stadyumu önünde düzenlenen iftara katıldı.

Burada vatandaşlara yemek ikram eden Akar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tokat'ta ve Tokatlılarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Can ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile kentin ihtiyacı olan depo ve kan merkezi konusunu görüştüklerini belirten Akar, "Sağolsun Sayın Valimiz yardımcı olacağını söyledi, Belediye Başkanımız da aynı şekilde. İnşallah önümüzdeki günlerde faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Kızılay'ın ramazan boyunca çeşitli faaliyetleri olduğunu ifade eden Akar, "Biz Kızılay olarak Türkiye'nin dört bir etrafında ramazanı ihya açısından iftar yemekleri düzenliyoruz. Kumanya dağıtım faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bizim 700 şubemizde bu tür faaliyetler devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'da Şırnak'ta, Orta Anadolu'da da Kırşehir'de tekrarlayacağız. Bu tür faaliyetlerimize ramazan boyunca devam edeceğiz"

Akar, Türkiye genelinde 13 aşevinde iftar faaliyetini sürdüklerini belirtti. Akar, ayrıca evlere yemek götürme faaliyetine de başladıklarını aktardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri