Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık MYO'na öğrenci alınacak

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik: "Sivil Havacılık Meslek Yüksekokuluna 2015-2016 eğitim-öğretim yılında ilk defa öğrenci alınacak"

Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık MYO'na öğrenci alınacak
Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık MYO'na öğrenci alınacak
GİRİŞ 01.07.2015 00:29 GÜNCELLEME 01.07.2015 00:29

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokuluna ilk kez öğrenci alınacağını bildirdi.

Rektör Prof. Dr. Çelik yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl açılan Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ile Uçak Teknolojisi Programı’na 2015-2016 eğitim-öğretim yılında ilk defa öğrenci alınacağını duyurdu.

Türkiye'de sivil havacılığın son yıllarda hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade eden Prof. Dr. Çelik, "Havacılıkta eğitim standartlarının yükselmesi, sektördeki eleman ihtiyacının fazla olması ve Türkiye'de son yıllarda havaalanı sayısındaki artıştan dolayı sektörün nitelikli ara eleman ihtiyacı var. Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programına 50 normal öğretim ve 50 ikinci öğretim olmak üzere toplam 100, Uçak Teknolojisi Programına ise 50 normal öğretim ve 50 ikinci öğretim toplam 100 öğrenci alacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı