Eskişehir'den kısa kısa

"Köyde Şenlik Var" projesi gerçekleştirildi

Eskişehir'den kısa kısa
Eskişehir'den kısa kısa
GİRİŞ 01.07.2015 14:44 GÜNCELLEME 01.07.2015 14:44

Tepebaşı Gençlik Meclisi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile "Köyde Şenlik Var" projesi Gündüzler mahallesinde gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Gündüzler mahallesinde yaşayan çocuklar gönüllüler eşliğinde farklı alanlarda eğitim gördüler.

Çocukların ilerideki meslek tercihleri için farklı bakış açısı yaratmaya çalışan Veteriner, Mühendis, Hukukçu, Doktor ve Öğretim Görevlisi konuklar, çocukların mesleki açıdan tüm sorularına cevap verip kendi meslekleri hakkında bilgilendirme yaptığı kaydedildi.

Belediyeler Odunpazarı'nı örnek alıyor

Odunpazarı Belediyesi geri kazanım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen geri kazanım çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor.

Denizli Merkezefendi Belediyesi yetkilileri, Odunpazarı Belediyesi’nin Geri Dönüşüm sistemini yakından incelemek için Odunpazarı Belediyesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nden ziyarete gelen dört yetkili Odunpazarı Belediyesi’nin geri kazanım sistemi hakkında ayrıntılı bilgi aldığı kaydedildi.

Eskişehir'de geleceğin kanocuları ve yelkencileri yetişiyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün birlikte düzenlediği, "Yaz Spor Okulları"nda geleceğin kanocuları ve yelkencileri yetiştiriliyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkındaki Coşkun Halıcı Su Sporları Merkezi'ndeki kurslara kanoda 45, yelkende ise 36 çocuklar katılıyor.

Geleceğin sporcularının yetiştirilmeye çalışıldığı kano ve yelken kurslarına katılan çocuklar karadaki temel eğitimi tamamladığı bildirildi.

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir'de su sporlarına önem vererek, çocukların ve gençlerin su sporlarına ilgilerini artırmak, beden ve ruh sağlıklarını korumalarını ve geliştirmelerini istediklerini kaydetti.

Seyitgazi Belediyesi'nden temizlik çalışması

Seyitgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ilçedeki mezarlık, park, okul ve ibadethane bahçelerinde çevre temizliği ve ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilçedeki birçok cadde ve sokağında düzenleme ve temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yetkililer park ve bahçelerin temizliği konusunda vatandaşlardan gerekli hassasiyeti beklediklerini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?