EXPO 2016 Antalya alanındaki iskelenin çökmesi

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Suiçmez: - "Bu kadar yoğun iş trafiğinin olduğu alanda meydana gelen bu kazayı bir uyarı olarak değerlendiriyoruz. Can kaybı olmamasına seviniyoruz"

EXPO 2016 Antalya alanındaki iskelenin çökmesi
EXPO 2016 Antalya alanındaki iskelenin çökmesi
GİRİŞ 01.07.2015 14:44 GÜNCELLEME 01.07.2015 14:44

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, "Bu kadar yoğun iş trafiğinin olduğu alanda meydana gelen bu kazayı bir uyarı olarak değerlendiriyoruz. Can kaybı olmamasına seviniyoruz" dedi.

EXPO 2016 Antalya sergi alanında inşaatı süren büyük amfide meydana gelen kaza yerinde incelemelerde bulunan Suiçmez, alanın tamamında ve kanalizasyon kolektör hattı ile alan dışında inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

EXPO alanının bin 121 dönümlük büyük bir şantiye alanı olduğuna ifade eden Suiçmez, "Alanda 21 paket iş ve yaklaşık 100 dolayında inşaat noktası var. Alanın tamamında yaklaşık bin 200 işçi, 300 de teknik ve destek eleman çalışıyor. Bu kadar yoğun iş trafiğinin olduğu alanda meydana gelen bu kazayı bir uyarı olarak değerlendiriyoruz. Can kaybı olmamasına seviniyoruz" diye konuştu.

Bundan sonrası için çalışanların daha dikkatli ve özenli iş yapmalarını sağlayacaklarını vurgulayan Suiçmez, kazada yaralanan işçilere de acil şifalar diledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi