Sağlık çalışanlarına yangın tatbikatı

Muğla'da düzenlenen tatbikata Şehbal Baydur Toplum Sağlığı Merkezi personeli katıldı

Sağlık çalışanlarına yangın tatbikatı
Sağlık çalışanlarına yangın tatbikatı
GİRİŞ 01.07.2015 14:57 GÜNCELLEME 01.07.2015 14:57

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlileri, Şehbal Baydur Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarına yangınla mücadele eğitimi verdi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, tatbikat öncesi sağlık çalışanlarına yangın çeşitleri ve müdahale yöntemlerini anlattı.

Eğitimde personele yangına ilk müdahale, mutfak yangınları, temel yangın söndürme konularında uygulamalı olarak da bilgi aktarıldı. Sağlık Merkezi bahçesinde yapılan yangın tatbikatına merkezde görev yapan 20 personel katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, eğitimlerle kamu çalışanlarının yangın ve afetlerde harekat tarzını öğreterek oluşacak can ve mal kaybını asgari düzeyde tutmayı amaçladıklarını söyledi.

çıkabilecek yangında can ve mal kaybını en aza indirmek için bilgilendirme eğitimlerinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Çöl, "Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin ve vatandaşlarımızın afet bilincinin yükselmesi ve acil durumlara hazırlıklı olmaları için eğitim ve tatbikatlarımız aralıksız bir şekilde devam edecek" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı