Adıyaman'da "Öğrenciler AB'yi öğreniyor" Projesi

Adıyaman'da "Öğrenciler AB'yi öğreniyor" Projesi kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Adıyaman'da "Öğrenciler AB'yi öğreniyor" Projesi
Adıyaman'da "Öğrenciler AB'yi öğreniyor" Projesi
GİRİŞ 01.07.2015 15:16 GÜNCELLEME 01.07.2015 15:16

Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde öğrencilerin Avrupa Birliği (AB) değerlerini öğrenmeleri amacıyla başlatılan proje kapsamında "Bana AB'yi anlat" adıyla slogan, şiir ve kısa öykü yarışmaları düzenlendi.

Türkiye ve AB'nin mali iş birliğiyle finanse edilen proje kapsamında, Adıyaman'da dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, AB'nin müktesebatları içinde yer alan değerlerin Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

AB'nin insan hakları, demokrasi gibi değerlerinin öğrenciler tarafından öğrenilmesini arzu ettiklerini ifade eden Özkan, bundan dolayı çeşitli etkinlikler ve projeler yürütüldüğünü belirtti.

Konuşmanın ardından Özkan, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar, bisiklet ve satranç takımından oluşan ödüller verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı