Başkan Altepe'den şampiyon güreşçilere altın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün sporcularından 66 kilogramda Avrupa Güreş Şampiyonu olan Enes Uslu ile Avrupa Güreş Şampiyonasında 84 kilogramda 2. olan Mustafa Sessiz'i altınla ödüllendirdi

Başkan Altepe'den şampiyon güreşçilere altın
Başkan Altepe'den şampiyon güreşçilere altın
GİRİŞ 01.07.2015 19:22 GÜNCELLEME 01.07.2015 19:22

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda başarılı olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularını altınla ödüllendirdi.

Başkan Altepe, Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen törenle, 66 kilogramda Avrupa Güreş Şampiyonu olan Enes Uslu ile Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 84 kilogramda 2'inci olan Mustafa Sessiz'i tebrik ederek altın taktı.

Büyükşehir Belediyesi olarak futbol dışındaki spor branşlarında da Bursa’nın adını duyurmak istediklerini dile getiren Altepe, ata sporu olan güreş branşında da sporcuları desteklediklerini söyledi.

Hizmet sevdasının karşılığını sporcuların başarılarıyla almanın sevincini yaşadığını belirten Altepe, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bursa'da çocuklarla gençleri spora yönlendirmek, sporcu sevdirmek, tabandan sporcu yetiştirmek ve Avrupa şampiyonluklarına daha çok sporcu yetiştirmek istiyoruz. Federasyonun da desteğiyle Bursa, güreşte daha çok öne çıkmalı. Bursa’da her konuda birikim var. Amaç, güreşi sevdirmektir. Bursa’nın gurur olan başarılı sporcularımız da bu konuda çocuklara model oluyor. Destek bizden, başarı sporcularımızdan."

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da Başkan Altepe’ye spora desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından sporcular, Başkan Altepe'ye fotoğraflarının bulunduğu bir forma hediye etti.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak ile antrenörler İsmail Faikoğlu ve Ahmet Gilhan da ziyarette hazır bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi