Şırnak Valisi Su, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi

Şırnak Valisi Ali ihsan Su, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi.

Şırnak Valisi Su, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi
Şırnak Valisi Su, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi
GİRİŞ 01.07.2015 22:03 GÜNCELLEME 01.07.2015 22:03

Bir otelde düzenlenen iftar programına, Vali Su ve eşi Zeliha Su'yun yanı sıra, Garnizon ve 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, vali yardımcıları, kurum müdürleri ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Vali Su, iftarın ardından yaptığı konuşmada, ramazan ayında şehit aileleri ve gazilerle beraber olmanın ve iftarı birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Vali Su, şöyle konuştu:

"Bizim her zaman birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var. Dayanışmaya, kaynaşmaya ve yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var. Ramazan-ı Şerif ayı özellikle yardımlaşma, dayanışma, birlik, sevgileri paylaşma ve sıkıntıları paylaşmanın en zirveye taşındığı çok özel bir aydır. Bu ayda, canının bu vatan ve milletimiz için seve seve veren aziz şehitlerimizin aileleriyle, kahraman gazilerimizle beraber olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hepinizin başımızın üstünde ve gönlümüzde ayrı bir yeri vardır."

Şırnak Şehit Aileleri ve Geçici Köy Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör ise şehit yakınlarını ve gazileri misafir ettiği için Vali Su'ya teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki