Mazlumlar için 41 bin fetih suresi okunuyor

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan, dernek üyelerinin tüm mazlumlar için 41 bin fetih suresi okuduğunu bildirdi.

Mazlumlar için 41 bin fetih suresi okunuyor
Mazlumlar için 41 bin fetih suresi okunuyor
GİRİŞ 02.07.2015 10:33 GÜNCELLEME 02.07.2015 10:33

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, mübarek Ramazan ayında dünyada mazlumlara yönelik birçok olayın yaşandığını belirtti.

Tüm islam dünyasını 41 bin fetih suresi okumaya davet eden Çalışkan, şunları kaydetti.

"Herkes şu anda çok şey yapmak istiyor. Yolları aşmak, sınırları yıkmak, zalimlere ders vermek ama imkanların el vermediği durumlarda duaya sığınmak gerekir. Bu güzel ayda her şeyin kabul olduğuna inandığımız mübarek Ramazan ayında Doğu Türkistan'da, Suriye'de, Mısır'da, Filistin'de, Afganistan'da, Bosna'da, Çeçenistan'da, Irak'ta, Keşmir'de, Arakan'da, Mali’'de, Libya'da, Sudan'da ve daha ismini sayamadığımız ülkelerdeki zulme uğrayan tüm masum ve mazlum kardeşlerimizin selameti için fetih sureleri okuyarak dua ordularını zalimlerin üzerine gönderme vaktidir. Bizlere destek olmak isteyen halkımızın derneğin facebook hesabı üzerinden okuyabilecekleri fetih suresi sayısını mesaj olarak gönderebilirse çok seviniriz. Herkesi bu duaya ortak olmaya davet ediyoruz. Kadir -Gecesi inşallah duasını yapmayı planlamaktayız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...