Survivor All Star SMS Sonuçları 01.07.2015 Acunn

Survivor SMS sonuçlarına göre Merve Aydın finale çıkan isim oldu. Survivor All Star SMS Sonuçları 01.07.2015 Acunn'da açıklandı

Survivor All Star SMS Sonuçları 01.07.2015 Acunn
Survivor All Star SMS Sonuçları 01.07.2015 Acunn
GİRİŞ 04.07.2015 09:25 GÜNCELLEME 04.07.2015 09:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Survivor All Star SMS Sonuçları 01.07.2015 Acunn.com'da. Survivor All Star kim elendi? Survivor All Star Kıbrıs finalisti ve kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylamasıyla çıktı. Survivor SMS sonuçlarına göre Merve Aydın finale çıkan isim oldu. Survivor All Star 2015 birincisinin belli olacağı Kıbrıs Finali için geri sayım başlarken, finale kalan 4 yarışmacı Merve Aydın, Turabi Çamkıran, Begüm Yücetan, Hilmicem İntepe oldu. Survivor All Star Kıbrıs finali 2 Temmuz 2015 tarihinde Kaya Artemis Oteli'nde yapılacak. Survivorda elenen isim kim oldu? All Star SMS ve oylama sonuçları acunn.com ile aynı anda haber7.com'da

survivor all star

TV 8 YAYIN AKIŞI

TV8 CANLI İZLE 

Survivor All Star 2015 'de Kıbrıs finalistini belirleyen ve kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oylaması TV8 canlı yayınında yapıldı. Merve Aydın , Hilmi Cem İntepe ve Begüm Yücetan Survivor Kıbrıs finalisti olmak için ecel terleri döktü. Acun Ilıcalı Survivor Kıbrıs finalistinin kim olduğunu saat 23.00'da açıkladı. 

 
Survivor All Star Kıbrıs finaline kalan ilk isim Turabi Çamkıran olmuştu. Kıbrıs 'da bu kez ikinci finalist için masa kuruldu. Merve Aydın , Hilmicem İntepe ve Begüm Yücetan için canlı yayında SMS oylaması yapıldı. Yaklaşık 1.5 saat devam eden SMS oylaması sonuçlarını Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı. 
 

SURVİVOR ALL STAR FİNALİSTİ KİM OLDU?

 
Survivor All Star Kıbrıs ikinci finalisti SMS oylaması sonuçlarına göre Merve Aydın oldu. Acun Ilıcalı rekor oranda SMS oyu kullanıldığını açıkladı. Merve Aydın finalistin ismi açıklanana kadar eli kalbinde sürekli dua okudu. Merve Aydın adını duyduğu anda ise kelimenin tam manasıyla havalara uçtu. 

SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALAMASI NASIL OLUR?
 

Survivor'da bugüne kadar gönüllüler SMS sıralamasında en çok birinciliği olan isim Hasan Yalnızoğlu olmuştu. Hasan'ın elenmesinin ardından SMS sıralaması bakımından en şanslı isim Turabi Çamkıran olarak öne çıkıyor. Survivor ünlüler SMS sıralamasında ise son haftalarda hep Merve Aydın birinci çıkmıştı. SMS sıralaması istatistikleri gözönüne alındığında Merve Aydın ile Turabi Çamkıran birinciliğin en yakın isimleri olarak ortaya çıkıyorlar.

 

 

TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Survivor Kıbrıs finalinde önce 3 yarışmacı için SMS oylaması yapılacak. Survivor All Star finalinin kurallarında değişiklik olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, Kıbrıs'ta oyun oynanmayacağını açıkladı. 
 
Acun Ilıcalı'nın verdiği bilgilere göre Survivor finaline gidecek isimler Dominik'te oynanacak son oyunla belirlenecek. Bu oyunda birinci olan kişi Survivor finale adını doğrudan yazdıracak. Yarışmayı kaybeden 3 isim için ise Kıbrıs adasında SMS oylaması yapılacak. Survivor All Star Kıbrıs finalinin ikinci ismi bu 3 'den SMS sıralamasında en yüksek oyu alan kişi olacak. 

SURVİVOR BİRİNCİSİ KİM OLUR? 

 
Survivor All Star birincisi 2 Temmuz 2015 tarihinde muhteşem bir finalle ekrana gelecek. Peki 2015 yılı Survivor All Star birincisi kim olur?  

SURVİVOR ALL STAR'DA FİNALE KALAN 4 YARIŞMACININ PERFORMANSLARI

 
Survivor All Star yarışmasında birinci kim olur sorusunun cevabı bu tabloda gizli. Survivor adasındaki oyunlara bakıldığında en yüksek performansa sahip olan ve en çok oyun kazanan isim Turabi Çamkıran olarak görünüyor. Turabi bu performansıyla Survivor All Star birinciliğinin en yakın ismi olarak öne çıkıyor. Survivor performansı en yüksek ikinci isim Hilmicem İntepe, üçüncü isim Merve Aydın, dördüncü isim ise Begüm Yücetan olarak görünüyor. 

SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALAMASI NASIL OLUR?

 
Survivor All Star Kıbrıs finali canlı yayında yapılacak SMS oylamasında birinciliğin adayı olan 4 isimden hangisi SMS sıralamasında birinci çıkar? Survivor'da bugüne kadar gönüllüler SMS sıralamasında en çok birinciliği olan isim Hasan Yalnızoğlu olmuştu. Hasan'ın elenmesinin ardından SMS sıralaması bakımından en şanslı isim Turabi Çamkıran olarak öne çıkıyor. Survivor ünlüler SMS sıralamasında ise son haftalarda hep Merve Aydın birinci çıkmıştı. SMS sıralaması istatistikleri gözönüne alındığında Merve Aydın ile Turabi Çamkıran birinciliğin en yakın isimleri olarak ortaya çıkıyorlar.

SURVİVOR ALL STAR'IN 'EN'LERİ

En... gereksiz buldukları çıkış: 

Merve:

Anıl'ın benim fareye ağlamama çıkış göstermesi gereksiz ajitasyondu.

Gizem:

Turabi'nin yarışmaların sonunda Hakan'ın yanına yaklaşıp sevinç hareketleri yapması.

En hoşlanmadıkları isim:

Merve:

Anıl. Sürekli ajitasyon yapıyor.

Gizem:

Anıl. Sakatlandığı dönemde takım arkadaşlarına karşı yeterli iyi niyeti göstermedi. Adalar birleştikten sonrada karşı takımla daha fazla kaynaşıp kendi takımını ikinci plana attı.

Favorileri...

Gizem: Kocam Hakan.

Merve Hakan, Doğukan ve Serenay.

“TURABİ'Yİ SEVEMEDİM”

MERVE:

Geçen sene izlerken en sinir olduğum yarışmacı oydu. Bu sene, yarışma başlamadan evvel Turabi ve diğer birkaç yarışmacıyla aşıya, doktor kontrollerine gittim. Bir günümüz birlikte geçti. O gün onun hakkında düşüncelerim değişti. Ve Turabi'yi sevdim. Önyargılı olmanın ne kadar kötü olduğunu da anladım. Tabii özellikle Hakan ve Doğukan'a yaptıkları olmak üzere bazı davranışlarını onaylamıyorum. Özü sözü bir.

GİZEM:

Turabi Survivor'a kötü başladı. Ona karşı çok tepki vardı. Hakan'la da en başından beri elektrikleri tutmadı. Turabi'nin Hakan'a tekme atması, sevinç hareketleriyle onu kışkırtması beni çok üzdü. Yaşananlar hiç hoş değildi. Bu yüzden Turabi'yi sevemedim.

"SERENAY SİZCE SAHTE DEĞİL"

MERVE:

İnsanlar adada yaşananların yüzde 30'unu izliyor. Serenay'la oturduğumuzda da hep annesinin rahatsızlığından bahsederdi. Bir de oradaki gözyaşları aslında bir şeylerin birikimi. 

GİZEM: 

Açlık belli bir yere kadar zorluyor. Ama sonra mideniz küçülüyor alışıyorsunuz. Ama psikolojik olarak yaşanan yalnızlık en zoru. Bu yüzden Serenay'ın sahte olduğunu düşünmüyorum.

1.Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu (d. 20 Ekim 1974; Üsküdar, İstanbul) dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi.

İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir.

Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

2. Irmak Atuk

Irmak Atuk (d. 24 Kasım 1985, İzmir), Türk oyuncu, sunucu ve model.

İzmir doğumlu olan Irmak Atuk, 2002 yılında yapılan Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi modeli) yarışmasında birinci olmuş; ardından aynı yıl katıldığı Best Model of the World (Dünyanın en iyi modeli) yarışmasında da ikinci olmuştur. 

Daha sonra oyunculuk kariyerine başlayan Atuk, 2003 yılından başlayarak Gurbet Kadını, Lise Defteri, Ölümüne Sevdalar ve Doktorlar dizilerinde oynamıştır.

Irmak Atuk oyunculuğun yanı sıra, modellik hayatını da sürdürmektedir.

2013'te Panama'da yapılan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında oynayıp, 87. günde elenmiştir.

2014 yılından beri tv8'de yayınlanan Pazar Magazin adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır.


3. Merve Oflaz

Merve Oflaz (d. 23 Mayıs 1988, İstanbul), Türk oyuncu.

 Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır.

Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır.

2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur.

Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır.

2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır.

Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.

4. Hilmi Cem İntepe

19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı.

15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi.

17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.

Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.

Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

5. Ece Begüm Yücetan 

2012 Survivor gönüllüler arasında yer alan Ece Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu.. Üniversite öğrencisi olan Begüm 180 boyunda 52 kilo. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor.

"Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıttı.

İzmir'den katılan Begüm'ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Ece tenis kortlarında rakip tanımıyor.

Survivor Begüm yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmış, yarışma sonrasında ilk işi onları yemek olacakmış. Hazırladığı mönü lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahveden oluşuyor.

Survivor Begüm'ün vücut ölçüleri: gögüs 88 cm bel 59 cm basen 88 cm.
Begüm ela gözlü kestane renk saça sahip..


6. Ümit Karan
                                                                                                  

1 Ekim 19762da Berlin'de doğmuştur. Türk futbolcudur. Kariyerine, Almanya'da Berlin takımı Hertha Zehlendorfda başladı. Hertha Zehlendorf dan sonra Türkiyemspor Berlin'e gitti.

Bunu takiben Türkiye Süper Ligi'ne geçiş yaparak Gençlerbirliği'nde oynamaya başladı.

2001 yılında ise Galatasaray'a transfer oldu ve yine takımının şampiyonluğa erişmesinde büyük pay sahibi oldu. 2004-2005 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'ın antrenörü Gheorghe Hagi ile anlaşmazlıklar sonucu Borussia Mönchengladbach, Hannover 96 ve Arminia Bielefeld ile sözleşme için masaya oturdu.

Ancak Ümit Karan Bundesliga takımlarının tekliflerini geri çevirerek; son anda Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile anlaştı.

2005 sezonunun sonuna kadar Ankaraspor için oynayan Ümit Karan, kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle tekrar Galatasaray'a döndü.

2005-2006 sezonunda ise tekrar Galatasaray için oynamaya başlayan Ümit Karan, sezon içinde attığı 18 gol ile gol krallığına aday oldu. Ama geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatarak gol krallığına da veda etmek zorunda kaldı.

2006-2007 sezonunun başında takımdaki yerini geri aldı ve Turkcell Süper Ligi'ndeki 100. golünü 18 Eylül 2006 'da Beşiktaş'a karşı kaydetmiştir.

2006-2007 sezonunda Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde sahaya 3 maçta kaptan olarak çıktı. İngiltere'de oynanan Liverpool-Galatasaray maçında attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekti.

Fakat takımını mağlubiyetten kurtaramadı.

2009-10 sezon başında Eskişehirspor'a bedelsiz olarak transfer oldu. 31 Mayıs 2012 tarihine kadar Eskişehirspor ile sözleşmesi bulunmaktadıydı.

2011-2012 sezonundan itibaren Eskişehirspor' da sportif direktörlük görevine getirildi.

Ümit Karan 2011'de futbolu bıraktı.

7. Turabi Çamkıran

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur.

Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü.

Tayland‘ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır.

Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı‘nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler‘in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.

8. Almeda Abazi

Miss Globe 2008 Dünya güzeli...

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır.

Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye’ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye’de devam ettirme kararı verdi.

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”’ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, “Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak” dedi. Abazi, Beyonce‘ye de rakip olabileceğini söyledi.

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır. Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor.

Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

9.Serenay Aktaş

1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de doğmuştur. Babası sinema makinisti, annesi ise aşçıdır. Bir abisi vardır. Henüz okuldayken tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer aldı.

Çocukken deli gibi futbolcu olmayı ve yurt dışına transfer olup ciddi anlamda bir kariyer yapmayı istiyordu. İlk başlarda babası çok karşı çıktı. Sokak aralarında mahalle maçları yapardı. Babası her seferinde onu‘’bir daha oynarsan ayaklarını kırarım” diye azarlayarak eve götürürdü. Daha sonraları profesyonel olarak futbolla ilgilendiğinde ise baktı ki yapacak bir şey yok, elinden tutup ona kulüp buldu.

15 yaşında Zeytinburnuspor‘da kadın futbol takımında lisanslı olarak İki sezon görev alan yetenekli bir futbolcu, daha sonra İki sezon Fatih Vatan Lisesi’nde futbol oynadıktan sonra en son olarak bir sezon 1207 Antalyaspor’da kadın futbol takımında görev yaptı.

Bir ajans sahibi Facebook’tan fotoğraflarıı görmüş. Futbol oynaması ve fiziği dikkatini çekmiş. Serenay Aktaş ile iletişime geçti. İlk olarak ‘Kanıt‘ dizisinde oynadı. Bunu ‘Umut Yolcuları’, ‘Türk Malı’, ‘Âlemin Kralı’, ‘Yahşi Cazibe’, ‘Kalbim Seni Seçti’ takip etti. Aynı zamanda reklamlarda da rol aldı.

The Actors Studio’dan Al Pacino‘nun oyuncu koçu Tom Brangle‘ın kamera önü oyunculuğu üzerine düzenlediği, üç gün süren work shop’a katıldı.

Televizyon ekranlarında oynayan başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm ve Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde “Ayşe Hatun” karakterini canlandırmıştır.

2014 yılının ocak ayında gösterime giren “Çılgın Dersane 3” sinema filminde Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Boğaç Aksoy, ve Okan Karacan ile başrolü paylaştı. Sibel Tüzün‘ün konuk oyuncu olduğu filmin yapımcısı Faruk Aksoy‘dur.

Serenay Aktaş, 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı‘nın teklifine evet dedi.

Filmleri :

2014 – Çılgın Dersane 3 (Sinema Filmi)
2013 – Bir Varmış Bir Yokmuş (Ece Hanım Konağı)(Sinema Filmi)
2012 – 2013 – Muhteşem Yüzyıl (3. V3 4. Sezon) (dizi)
2011 – Arka Sıradakiler (dizi)
2011 – Şüphe (dizi)
2011 – Kalbim Seni Seçti(dizi)
2011 – Yahşi Cazibe(dizi)
2011 – Alemin Kıralı(dizi)
2010 – Türk Malı (dizi)
2010 – Umut yolcuları (dizi)
2010 – Kanıt (dizi)

10. Berna Canbeldek

Pilates Eğitmeni Akın Saatçi, Sunucu Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı, Esnaf Ekrem Toroman, Fitness Eğitmeni Ertunga Gemuhluoğlu, Sunucu ve Tiyatrocu Mert Palavaroğlu, Müge Uzel, Voleybolcu Sahra Esra Işık, Kick boxcu Turabi Çamkıran ve Yiğit Dikmen'in oluşturduğu Survivor 2014 Gönüllüler Takımı'nda yer alacak olan profesyonel dans eğitmeni Berna Sibel Deniz Canbeldek, 1990 yılında dünyaya geldi.

Survivor 2014’ün kadın şampiyon adaylarından biri olan Survivor Berna, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek bu sene Survivor’da karşımıza çıktı. Geçen sene de aynı şekilde Yetenek Sizsiniz Türkiye’de dans gösterileri yapan Hilmicem İntepe Survivor’a katılmış ve şampiyon olmayı başarmıştı.

11. Seda Aktuğlu

 Survivor yarışmacılarından Seda Aktuğlu 24 Nisan 1987 Almanya doğumlu olup 23 yaşındadır.Boğa Burcudur.Aslen İzmirlidir.

Türk anne babanın türk kızıdır. Çifte vatandaştır. Bir ağabeyi vardır. Pinneberg Statische çocuk yuvası ardından, Pinneberg Carl-Eiltz okulunun ilk öğreniminin orta bölümünü bitirmiştir.

Akabinde 2003 yılında Eskişehir Özel Gelişim Kolejinde liseye devam etmiş ve 2006 yılında liseyi bitirmiştir. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenlik Bölümünü kazanmış ve bu yıl son yılını okumaktadır.

Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümüne devam etmektedir.

 Var mısın Yok musun yarışmasında son iki kutuya 200 TL ve 100.000 TL ile girdi, kutusunda 100.000 TL olan Seda, teklifi kabul etti ve 34.000 TL kazandı.

12. Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu (d.28 Kasım 1979, Çanakkale), Türk milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir.

Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.

13. Merve Aydın

Merve Aydın (d. 17 Mart 1990, Bakırköy, İstanbul ) Türk atlet.

ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur.[3] 2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmiştir.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır.

12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir.

2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştu

YORUMLAR 4
  • Emircan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasan olmalıydı
    Cevapla
  • gonul 8 yıl önce Şikayet Et
    Hicbizaman ne yazkki
    Cevapla
  • M . A 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu survivor lari ne zaman gerçekten hakeden birileri alacak
    Cevapla
  • Bilinmyen 8 yıl önce Şikayet Et
    Hilmicem Hakediyordu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı