Kayseri'deki bazı belediyelerin işçilerinin ikramiyeleri ödendi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdakesi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Melikgazi, Kocasinan, Talas, İncesu, Hacılar, Develi, Pınarbaşı, Bünyan, Yahyalı, Tomarza ve Yeşilhisar Belediyelerinde çalışan işçilerin ikramiyelerinin gününde ödendiği bildirildi.

Kayseri'deki bazı belediyelerin işçilerinin ikramiyeleri ödendi
Kayseri'deki bazı belediyelerin işçilerinin ikramiyeleri ödendi
GİRİŞ 02.07.2015 12:47 GÜNCELLEME 02.07.2015 12:47

Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HİZMET-İŞ) Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, ilgili yasa gereği yaklaşık bin 500 işçinin 2015 yılına ait ödenmesi gereken ikinci dilim 13 yevmiye ikramiyelerinin hesaplara yattığını belirtti.

İkramiyelerin yatmasının işçiler kadar kendilerini de memnun ettiğini kaydeden Çelik, "Yıllardır gününde ücretlerimizi ödeyen, sosyal haklarımızı gözeten ve bu vesileyle bizlere bir kez daha çifte bayram yaşatan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik olmak üzere, Melikgazi, Kocasinan, Talas, İncesu, Hacılar, Develi, Pınarbaşı, Bünyan, Yahyalı, Tomarza, Yeşilhisar Belediye Başkanlarımıza ve KASKİ Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Çelik, ikramiyelerin yatmasıyla bayram öncesinde Kayseri piyasasına yaklaşık 1,5 milyon liranın gireceğine dikkat çekerek, esnafın da yüzünün güleceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı