2. Ordu Komutanı Suriye sınırında

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Suriye sınırının sıfır noktasında incelemelerde bulundu.

2. Ordu Komutanı Suriye sınırında
2. Ordu Komutanı Suriye sınırında
GİRİŞ 02.07.2015 13:14 GÜNCELLEME 02.07.2015 13:38
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, beraberinde generaller ve yüksek rütbeli subaylarla Kilis’e geldi. 2. Hudut Tabur Komutanlığı’nı ziyaret eden Orgeneral Huduti, askeri birlikleri denetledi. Kilis Valisi Süleyman Tapsız’la toplantıya katılan Orgeneral Adem Huduti, daha sonra generaller ve yüksek rütbeli subaylarla görüştü.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti’nın gün boyu Suriye sınırının sıfır noktasındaki askeri birlikleri denetleyeceği öğrenildi.

YORUMLAR 36
  • agal 8 yıl önce Şikayet Et
    nasılki türkler de kürtler de lazlarda asker olup gekerirse bu savaşta savaşaak o zaman 5 milyon suriyelinin de bir kısmı ordu kurup bize takviye olsun sonuçta bu bizden çok onların savaşı
    Cevapla
  • hERDEM 8 yıl önce Şikayet Et
    Az akıllı konusun lafı laf olsun diye konuşmayın be kardeşim. Bizim askerimiz sureyelilerden bir ordu kurar mı sende bu nasıl bir mantık arkadaş
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    bu göreceli bir kavram. silahı bize doğrultmayacakları ne malum. şekil a kürtler.
    Cevapla
  • maslikan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ördek gibi vaklayan adamlar size sesleniyorum adaM olun vatanı satmaya kalmayın adam gibi yazı yazın Bu ülke suriyeye girecek hakkınıda fazlasıla alacak burası hiristiyanların bekleme salonu deyil burası türkiye çalışan demir paslanmaz
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Önden buyur diyen kardeş bu vatan şavaşla alındı , masada çoğu devredildi . Sende devralanların torunuysan git onlarla yaşa .
    Cevapla
  • aaaaaa 8 yıl önce Şikayet Et
    Önden buyur....
    Cevapla
  • Savaş Meraklıları 8 yıl önce Şikayet Et
    Öyle klavyeden yazarak olmaz bu işler, bakalım gözünüz gibi baktığınız çocuklarınızı başkalarının politik maceraları ve hesapları için cepheye gönderebilecekmisiniz?
    Cevapla
  • oğuz 8 yıl önce Şikayet Et
    niye pkk adam bulup dağa çıkaracak iti kopuğu gidip örgüt kuracak kafasına göre kanton kuracak federasyon kuracak asker bulacakta türk ordusuna gelincemi politik macera oluyor istesek suriyeden girer mısırdan çıkarız inanmazsan tarayıcına mercidabık savaşı ve gelişimi yaz ordan belki bi şeyler öğrenirsiniz
    Cevapla
  • el cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    eğer çocuğunun yaşayacağı bir ülke istiyorsan bedeline katlanacaksın. ülkenin geleceğı tehlikeye girdiğinde gerekirse öleceğiz. dağdaki pkk lı kadar bile cesaretiniz yokmu.
    Cevapla
  • Designersami 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet senin gibi bedelliler anlamaz
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu anlamayanlar var. Adam kalkmış Türkiye Suriye'ye girmesin diyor. Oldu Kardeş. Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin doğu ve güneydoğusunu da içine alan bir Kürdistan devleti kuruluyor ama Türkiye kendisinden kopartılmaya çalışan toprak kaybını göz göre göre bir kenara çekilip sadece izlemekle yetinsin öyle mi?
    Cevapla
  • Murat CG 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü