Sare Davutoğlu'ndan huzurevinde iftar

Sare Davutoğlu, huzurevinde yaşlılarla bir araya geldi. Davutoğlu, birlikte iftar yaptığı huzurevi sakinleriyle de yakından ilgilendi.

Sare Davutoğlu'ndan huzurevinde iftar
Sare Davutoğlu'ndan huzurevinde iftar
GİRİŞ 02.07.2015 14:24 GÜNCELLEME 02.07.2015 14:24

Sare Davutoğlu, dün başkentteki 75. Yıl Huzurevinde yaşlılarla iftarda buluştu.

Huzurevindeki yaşlılarla yakından ilgilenen, sohbet eden Davutoğlu, ellerini öptü. Huzurevinde kalanlar arasında üç kız kardeşin de bulunduğunu öğrenen Sare Davutoğlu, İclal Fırat, Nuset Kalkan ve Kifayet Şentekin kardeşlere yakın ilgi gösterdi. Davutoğlu, üç kız kardeş ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Davutoğlu, huzurevinde kalan 63 yıllık evli Ahmet-Nazile Türkoğlu çiftiyle de uzun süre sohbet etti. Ziyaret dolayısıyla duygulanan ve gözleri dolan Ahmet Türkoğlu, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.Huzurevinde kaldığı sırada eşini kaybeden Leman Koca'yı da odasında ziyaret eden Sare Davutoğlu, yaşlılarla kucaklaştı, onlara karanfiller ve çeşitli hediyeler verdi.

Sare Davutoğlu, huzurevi sakinleriyle yaptığı konuşmada, "Sofranıza beni de kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmak bizim için büyük bir şeref. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Sizlerle yaptığım sohbetlerden gerçekten çok istifade ettim. Hepinizden Allah razı olsun, Allah hepinize sağlık ve huzur versin" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'na ziyareti sırasında, AK Parti'li bazı kadın milletvekilleri de eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!