Ağrı Futbol İl Temsilciliği seçimlerine doğru

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı Futbol İl Temsilciliği seçimlerinin 11 Temmuz Cumartesi günü yapılacağını belirtti.

Ağrı Futbol İl Temsilciliği seçimlerine doğru
Ağrı Futbol İl Temsilciliği seçimlerine doğru
GİRİŞ 03.07.2015 15:12 GÜNCELLEME 03.07.2015 15:12

Ağrı Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç'un görev süresi'nin sona erdiğini söyleyen Kösedağ, "Temmuz ayının başında sona erdi. Spor Kulüplerimiz ile 11 Temmuz Cumartesi günü bir araya gelerek 2 yıl süreyle Ağrı Futbol İl Temsilcimizi seçeceğiz" dedi.

Başvuru şartlarına da değinen Kösedağ, şöyle konuştu:

"En az lise mezunu, futbol disiplin talimatları hükümleri gereğince bir defada veya toplam 6 aydan fazla hak mahrumiyeti cezası almamış, yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş herkes Futbol İl Temsilciliğine aday olabilir. Futbola hizmet etmek isteyen herkesle çalışabiliriz. Bizim için önemli olan futbolu ve işleyişini bilmesi aynı zamanda bu işe gönül vermesidir. Spor Kulüplerinin Futbol İl Temsilciliği seçiminde oy kullanabilmeleri için, oy kullanacak kişinin kulüp mühürü ve kulüpçe yetkili kişi tarafından imzalanmış yetki belgesi sunması zorunlu olacak. Seçimlerde 13 spor kulübü oy kullanacak. En fazla oyu alan aday, Ağrı Futbol İl Temsilcisi olacak."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'