Yeni kazılmış bebek mezarından çıkanlar şoke etti

Adana'da bir süre önce definlere kapatılan mezarlıkta bebek cenazesinin gömüldüğü sanılan çukurdan, Kuran-ı Kerim sayfaları çıktı.

Yeni kazılmış bebek mezarından çıkanlar şoke etti
Yeni kazılmış bebek mezarından çıkanlar şoke etti
GİRİŞ 03.07.2015 15:34 GÜNCELLEME 03.07.2015 15:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana'da uzun süredir cenaze gömülmeyen mezarlıkta yeni kazılmış bebek mezarı, polisi alarma geçirdi. Açılan mezardan Kuran- ı Kerim sayfaları çıktı.

MEZARI GÖRÜNCE POLİSİ ARADILAR

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Kiremithane Mahallesi'nde bulunan Mutlu Mezarlığı, yer kalmadığı için bir süre önce definlere kapatıldı. Bakımının yapılması amacıyla bir görevlinin bulunduğu mezarlıkta, akşam saatlerinde yakınlarının mezarlarına dua için gelenler, etrafı taşlarla çevrili, yeni kazılmış küçük bir mezar fark edince durumu görevliye bildirdi. Mezarlık görevlisi de polise haber verdi.

KURAN-I KERİM SAYFALARI ÇIKTI

Mezarlığa gelen polis ekipleri, açılan çukurun etrafına şerit çekip, çevre güvenliğini aldı. Polislerin telefonla ulaştığı Cumhuriyet Savcısı, mezarın açılması talimatını verdi. Bunun üzerine Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kamera ve fotoğraf çekimi eşliğinde mezarı açtı. Bebek cenazesinin gömüldüğü sanılan çukurdan, Kuran-ı Kerim sayfaları çıktı.

Olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen ekipler, incelemenin ardından mezarlıktan ayrıldı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 2
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    olay basit,cahil birilerinin yaptığı bir çeşit büyü sanırım. üçkağıtçı hocaların para koparmak için cahillere yaptırdığı şeyler.git kuranın şu ayetlerini mezara göm gibi.
    Cevapla
  • Sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    İşleri gücleri yokmu bunların
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz