Gül'le selamlaşmak için arabadan inince...

Abdullah Gül'ün yanına gitmek için otomobilini durdurup indi ama el frenini çekmeyi unuttu. Otomobili Gül'ün kardeşi Macit Gül durdurdu.

GİRİŞ 03.07.2015 17:05 GÜNCELLEME 03.07.2015 17:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Şişli'de Evyap Hamidiye Camii'nde kardeşi Macit Gül ile birlikte kıldı.  Namazın ardından aracına binerek camiden ayrılmaya hazırlanan  Abdullah Gül ile tokalaşmak isteyen bir araç sürücüsünün heyecanı ilginç bir olaya neden oldu. 

GÜL'Ü GÖRÜNCE EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU

El frenini çekmeden çalışır şekilde yolun ortasında  bıraktığı aracından inip Gül'ün yanına giden araç sürücüsü Gül ile tokalaştı. Ancak bu sırada harakete geçen aracı, Macit Gül  binerek durdurdu. Olay, başta Abdullah Gül olmak üzere korumalar ve çevrede bulunanlarda şaşkınlık yarattı. Sürücü tekrar aracına dönerek otomobilinin direksiyonuna geçti ve yoluna devam etti.

KENDİNİ BEKLEYENLERLE SELAMLAŞTI

Öte yandan Abdullah Gül'e camiye girişinde ve çıkışında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gül, kendisini bekleyen vatandaşlarla tokalaşırken, bazı vatandaşlar ise Gül'ü cep telefonu kameralarıyla görüntülemeye çalıştı.

Abdullah Gül ve kardeşi ayrı ayrı araçlarla camiden ayrıldılar.

YORUMLAR 4
  • Osman Karpaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten Osman Öztürk ne demek istediniz?
    Cevapla
  • GONYALI 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten ne alaka tövbe tövbe ya :)
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Halk içinde muteber bir nesne yok Devlet gibi / olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi. Cennet Mekan Kanuni Sultan Süleyman Han !
    Cevapla
  • fuzuli 8 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka şimdi bilader
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün