Tunceli’de Geçici Köy Korucuları'na iftar

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı personeli, il genelinde görev yapan geçici köy korucular ile iftarda bir araya geldi.

Tunceli’de Geçici Köy Korucuları'na iftar
Tunceli’de Geçici Köy Korucuları'na iftar
GİRİŞ 03.07.2015 21:49 GÜNCELLEME 03.07.2015 21:49

İl Jandarma Komutanlığında verilen iftar yemeğinde konuşan Vali Osman Kaymak, Tunceli’nin terör olaylarından en çok zarar gören illerden biri olduğunu söyledi.

Geçici köy korucularının vatandaşların huzur içinde yaşamları için önemli bir görev yaptığını ifade eden Kaymak, "Korucuların özlük haklarının iyileştirilmesi için İçişleri bakanlığı devamlı çalışmalar yapıyor. Bu haklar daha da iyileşecek. Koruculuğun kaldırılacağı ile ilgili asılsız haberlere inanmayın. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Sizinle ilgili konuları yakından takip ediyoruz" dedi.

İftara ev sahipliği yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay Atila Tamer de iftara katılan koruculara ve personeline teşekkür etti.

İftara, Vali Osman Kaymak, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Çardakçı, 4. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Cumhuriyet Başsavcısı vekili Mehmet Ali Taştan, Ağır Ceza Reisi Mert Gümüşay, Tunceli Üniversitesi Rektörü Ubeyde İpek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay Atila Tamer, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, askeri personel ve korucular katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat