AK Parti Bilecik Teşkilatından iftar

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Uzatılan el boş bırakılmaz, bizim elimiz herkese açıktır. Herkesle görüşme ve konuşmaya açığız" dedi.

AK Parti Bilecik Teşkilatından iftar
AK Parti Bilecik Teşkilatından iftar
GİRİŞ 04.07.2015 10:28 GÜNCELLEME 04.07.2015 10:28

Dağ, partisinin düzenlediği iftar programında, aynı masa etrafında bir araya gelip, birlik ve beraberliği daha üst seviyeye yükseltme noktasında önemli bir misyonu ramazan ayında kazandıklarını belirterek, paylaşmayı en iyi şekilde icra ettiklerini söyledi.

Ramazan ayında huzurlu bir şekilde oruçları tuttuklarını ve iftarlarını yaptıklarını ancak coğrafyanın değişik yerlerinde yaşanan hadiseleri ve sıkıntıları muhasebe etmeye ve düşünmeye sevk ettiğini ifade eden Dağ, şöyle konuştu:

"Dünyanın değişik yerlerinde hem yaşanan şiddet olaylarından muzdarip olan hem de yokluk ve sefalet içinde bulunan kardeşlerimizin yakın zamanda bizlerin yardımıyla, sıkıntılarını ortadan kaldırmak noktasında uğraşımızla ve mücadelemizle tekrar inkişafını sağlarız. AK Parti olarak yaklaşık 13 yıldan bu yana tek başımıza ülkeyi yöneten bir partiyiz. Seçimler geçeli bir ay oldu. Bir aylık süreç içinde muhalefet partilerinin tek işi birbirini yemek. MHP-CHP ile CHP-HDP ile HDP-MHP ile birbiriyle bir münakaşa içinde ve daha koalisyon görüşmeleri başlamadan 3 siyasi partinin koalisyon kurması mümkün değil. Biz elimizi herkese açıyoruz. MHP ile de CHP ile de bu anlamda koalisyon görüşmeleri yapmak için uğraş vereceğiz. Uzatılan el boş bırakılmaz, bizim elimiz herkese açıktır. Herkesle görüşme ve konuşmaya açığız ama muhalefet partileri sorumluluktan kaçıyorlarsa aman ben burada olursam çalışmak zorunda kalırım daha çok uğraşmak zorunda kalırım, muhalefet güzel sadece konuşuyorum diyorlarsa biz tekrar seçime hazırız."

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir de birbiri için her şeyi feda edebilecek dava arkadaşlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek