TÜGİAD Şube Başkanı Öner:

"Turizmde, lojistikte, tarımda, sanayide de yapılacak çok iş, alınacak uzun bir yol var. Bunun için de önce siyasilerin uzlaşması, sonra da bölgenin yeni milletvekillerinin bölgelerine konsantre olmaları gerekmekte"

TÜGİAD Şube Başkanı Öner:
TÜGİAD Şube Başkanı Öner:
GİRİŞ 04.07.2015 11:09 GÜNCELLEME 04.07.2015 11:09

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkanı Armağan Öner, turizmde, lojistikte, tarımda ve sanayide yapılacak çok iş olduğunu, bunun için de önce siyasilerin uzlaşması, sonra da yeni milletvekillerinin bölgelerine konsantre olmaları gerektiğini bildirdi.

Öner, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin artık seçim ve siyaset gündeminden kurtulup, ekonomi odaklı asıl gündemine dönmesi gerektiğini belirtti.

Son iki yıldır ana gündemi seçimlerin oluşturduğunu ifade eden Öner, şunları kaydetti:

"Çukurova illerinde özellikle çevre ülkelerdeki olaylar nedeniyle ekonomik ve sosyal kayıplar yaşanıyor. Bu kayıplar özellikle Mersin'de ciddi biçimde hissedilmekte. Mersin, pek çok sektörde çok iyi bir potansiyele sahip olmasına rağmen ne yazık ki çevremizde meydana gelen çatışmalardan fazlasıyla etkilenmiş, bu potansiyeli yeterince kullanamamıştır. Bütün bu gelişmeler, sokaktaki vatandaştan iş dünyasına tüm kesimleri etkilemektedir. Turizmde, lojistikte, tarımda, sanayide de yapılacak çok iş, alınacak uzun bir yol var. Bunun için de önce siyasilerin uzlaşması, sonra da bölgenin yeni milletvekillerinin bölgelerine konsantre olmaları, siyasi görüş ayrılığı yaşamadan birlikte hareket etmesi gerekmektedir. İş dünyasının temsilcileri olarak beklentimiz budur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!