Muş'ta, yardıma muhtaç aileler iftar yemeğinde buluştu

Muş Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, yardıma muhtaç ve dezavantajlı vatandaşlar için iftar yemeği düzenledi.

Muş'ta, yardıma muhtaç aileler iftar yemeğinde buluştu
Muş'ta, yardıma muhtaç aileler iftar yemeğinde buluştu
GİRİŞ 04.07.2015 13:06 GÜNCELLEME 04.07.2015 13:06

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün organize ettiği iftar yemeği, yardıma muhtaç ve dezavantajlı vatandaşların bir araya gelerek oruç açmasını sağladı.

Öğretmenevinde verilen iftar yemeğinin ardından açıklama yapan İl Müdürü Hamdullah Karasu, temel amaçlarının devletin sosyal devlet ve şefkat olgusunu tüm vatandaşlarla paylaşmak olduğunu söyledi.

Karasu, "Başta valimiz olmak üzere mütevelli heyetinde bulunun bütün üyelerimiz bu programa iştirak etmiştir. Bu iftar programımıza korucu aileden 45, sosyal ekonomik destekten 30 ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alanlar dahil 150 aile iftar yemeğine katılmıştır" diye konuştu.

İftar yemeğine Vali Vedat Büyükersoy, Vali Yardımcısı Ali Sakar, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İl Sağlık Müdürü Serdar Türkoğlu, Kültür ve Turizm Müdürü Hayretin Çetin ile davetliler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!