Elazığ Belediyesi'nden bedava internet hizmeti

Elazığ Belediyesi'nce İzzet Paşa Meydanı'nda vatandaşlara bedava internet hizmeti sunalacak.

Elazığ Belediyesi'nden bedava internet hizmeti
Elazığ Belediyesi'nden bedava internet hizmeti
GİRİŞ 04.07.2015 13:43 GÜNCELLEME 04.07.2015 13:43

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlar şehrin merkezi konumundaki İzzet Paşa Meydanın'dan günün her saati akıllı telefon, tablet veya taşınabilir bilgisayarları üzerinden bedava internet erişimine sahip olacak.

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, wi-fi erişimi sağlayan cep telefonlarından "Elazığ Bel Wi-Fi" bağlantısını seçecekler. Ardından kendi cep telefonu numaralarıyla sisteme giriş yaparak, yönlendirmeler doğrultusunda alınacak SMS şifresiyle sisteme kayıt yaptıracak. Alınacak şifre sayesinde vatandaşlar, aylık 300 dakikalık ücretsiz internet hizmetinden yararlanacak.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, internet hizmetinin çağın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Günümüzde birçok resmi işlem, müracaat, sonuç öğrenme ve bilgilendirme gibi konularda internetten faydalanılmaktadır. Bizler de bu ihtiyacı ücretsiz olarak karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin kalbi konumuna gelen İzzet Paşa Meydanı, farklı uygulamalar sayesinde tam donanımlı bir dinlenme mekanı haline geldi. İkram Çeşmesi ve çay ikramının yapıldığı büfelerin ardından meydanımızda ücretsiz internet hizmeti de sunmaya başladık. Şehrimize ve özellikle gençlerimize hayırlı olsun."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor