AK Parti Samsun milletvekilleri Karaaslan ve Köktaş'tan, STSO'a ziyaret

AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş ve Çiğdem Karaaslan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti Samsun milletvekilleri Karaaslan ve Köktaş'tan, STSO'a ziyaret
AK Parti Samsun milletvekilleri Karaaslan ve Köktaş'tan, STSO'a ziyaret
GİRİŞ 04.07.2015 14:07 GÜNCELLEME 04.07.2015 14:07

Köktaş, ziyarette yaptığı konuşmada, yıllardır STSO'da görev yaptığını ve bundan sonra yerel sorunları Ankara’da çözme noktasında diğer milletvekilleriyle birlikte seferber olacaklarını söyledi.

Başlamış ve başlayacak olan projelerin sonuçlandırılması adına gayret içinde olacaklarını belirten Köktaş, "Her zaman bu yolculukta omuz omuza yürüdük. Bundan sonra da aynı anlayış ve hizmet arzusuyla yolumuza devam edeceğiz. Samsunumuz sanayi ve ticaret noktasında bir aşama kaydetti ama yeterli değil. İhracatımız Türkiye ortalamasının altında gözüküyor. İhracatı artıracak yolları inşallah birlikte bulacağız" dedi.

Köktaş, Çarşamba Şeker Fabrikası’nın arazisinde Havza'dan sonra Çarşamba'da Tarım İhtisas Organize Sanayi’nin kurulması için gerekli adımları attıklarını da kaydetti.

Çiğdem Karaaslan ise ekonominin olmazsa olmazının istikrar olduğunu vurgulayarak, "İstikrar ve ekonomi kol kola gider. Dolayısıyla bu istikrarın hiç sarsılmadan devam etmesi açısından önümüzdeki süreç çok önem arz ediyor. Umarım ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur. Samsun için yeni fikirler üretmeye, mevcut sorunları çözme noktasında gayret etmek adına birlikte yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da hep birlikte ekonomiye ve yapısal reformlara odaklanmaları gerektiğini kaydetti.

Murzioğlu, beklentilerinin istikrarın bozulmaması ve piyasalarda büyük bir dalgalanmanın olmaması olduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!