IŞİD’e katılmak isteyen 8 kişi yakalandı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde yasa dışı yollarla Suriye’ye geçmeye çalışan IŞİD mensubu biri çocuk sekiz yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

IŞİD’e katılmak isteyen 8 kişi yakalandı
IŞİD’e katılmak isteyen 8 kişi yakalandı
GİRİŞ 04.07.2015 15:17 GÜNCELLEME 04.07.2015 15:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 1. Hudut Alay Komutanlığı unsurları tarafından, Kilis / Elbeyli’de, yasa dışı yollarla Türkiye’den Suriye’ye geçmeye çalışan, IŞİD mensubu biri çocuk toplam sekiz yabancı uyruklu şahısın yakalandığı kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • ÜMİT 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk katılan katılıyoda işid de niye izin verilmiyo
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    sen ne ayaksın ha işid ne allahın laneti işid gibi düşünen ve ona katılanların üzerine olsun.adamlar eli kanlı terörist senin peygamberin işid in yaptığı hangi şeyi yapmış.sen git imanını kontrol et neye sempati duyduğuna bak ya canın insan kafasımı kesmek istiyor.masum insanları öldüürmek mi istiyor.yazık ya ahir zaman fitnesi bu işid uzak durun lanet edin.
    Cevapla
  • sidan 8 yıl önce Şikayet Et
    enperyalist kuklasi isid seytan yüzlerinizi kapati sakaltakip insanlari korkutup tasaronlar kürtler asla sizde korkmiyacak ve otopraklari terk etmiyecek son damlasina kadar kürtler karsi koyacak ve savasacak !!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!