Ramazan Bayramına doğru

Ergene Belediyesi, ilçedeki camilerde tadilat çalışması başlattı

Ramazan Bayramına doğru
Ramazan Bayramına doğru
GİRİŞ 04.07.2015 16:34 GÜNCELLEME 04.07.2015 16:34

Ergene Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki camilerde tadilat çalışması başlattı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki camilerde genel bakım, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışması başlattıklarını belirterek, yapılan çalışmaların bayram öncesi tamamlanacağını söyledi.

Bayram hazırlıklarını ilçe genelinde sürdürdüklerini ifade eden Yüksel, "Ergene Belediyesi olarak, yaklaşan ramazan bayramı öncesinde ilçe genelindeki camilerimizde tadilat, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızdan gelen taleplerin yanı sıra, bizim ekiplerimiz tarafından yapılan incelemeler sonucunda ihtiyaç duyulan camilerimizde bayram hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.

Belirlenen program kapsamında Ergene ilçesinde çok sayıda cami ve ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve bundan sonra da karşılamaya devam edeceklerini ifade eden Yüksel, Sağlık Mahallesi Merkez Camii ve Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Sarıkaya Camisi’nin çevre düzenleme ve iç bakım tadilat çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını belirtti.

Yüksel, vatandaşların daha rahat ve temiz bir ortamda ibadet etmeleri için camilerde bu çalışmaların yapıldığını belirterek, "Ramazan bayramı öncesinde çok sayıda caminin bakım ve tadilat çalışmasını gerçekleştirdik. Belediye olarak elimizden gelen her türlü imkanları kullanarak, camilerimize desteklerimizi sürdürmekteyiz. Desteğimiz bu anlamda devam edecektir" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor