Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

"Erbakan Vakfı sadece ilmi çalışmalar yapmak için, konferanslar düzenlemek için değil aynı zamanda cihad etmek için de kurulmuş bir vakıftır ve bir cihad kuruluşudur"

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:
GİRİŞ 04.07.2015 23:12 GÜNCELLEME 04.07.2015 23:12

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan, "Erbakan Vakfı sadece ilmi çalışmalar yapmak için, konferanslar düzenlemek için değil aynı zamanda cihad etmek için de kurulmuş bir vakıftır ve bir cihad kuruluşudur" dedi.

Erbakan, Necmettin Erbakan Vakfı Bursa Şubesi'nce Bursa Atlı Spor Kulübünde düzenlenen iftar programına onur konuğu olarak katıldı.

Burada davetlileri selamlayan Erbakan, katılımcılarla sohbet etti.

İftardan sonra yapılan duaların ardından konuşan Erbakan, bugünkü buluşmanın en büyük hayırlara ve bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.

Asrın cihad lideri Erbakan Hocanın vakfının programında Milli Görüşçüler bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Erbakan, "Allah, bu ramazan ayının İslam aleminin, Müslümanların sıkıntılar içerisinde, zulüm altında savaşlar, gözyaşı ve kan içerisinde geçirdiği son ramazan olmasını nasip etsin. Gerçek Ramazan Bayramlarına ulaşmayı, bundan sonraki ramazanlarda ve bayramlarda İslam birliğinin kurulmuş olmasını, adil bir dünyanın kurulmuş olmasını nasip eylesin inşallah" diye konuştu.

Erbakan Vakfı'nın milletimizin, islam aleminin ve bütün insanlığın kurtuluşu için kurulmuş olan ilmi çalışma ve tebliğ vakfı olduğuna dikkati çeken Erbakan, şöyle konuştu:

"Milletimizin ve bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olacak Milli Görüş'ün temel projelerini, ilmi olarak çalışmak aslına sadık kalarak güncellemek, bunları yapacağı konferans ve yayınlarla bütün milletimize ve insanlığa ulaştırmak yani tebliğinin yapmak Erbakan Vakfımızın asli görevidir. Erbakan Vakfı sadece ilmi çalışmalar yapmak için, konferanslar düzenlemek için değil aynı zamanda cihad etmek için de kurulmuş bir vakıftır ve bir cihad kuruluşudur. Erbakan Vakfı aynı Erbakan Hocamız gibi şerri durdurmak, şerri önlemek hayra motor olmak, hayrı yaygınlaştırmak için kurulmuştur. Vakfımız aynı Erbakan hoca gibi ifsadı önlemek, ifsada set çekmek bunun yerine islahı gerçekleştirmek için kurulmuştur."

İftara ayrıca vakfın mütevelli heyeti üyesi Elif Erbakan Altınöz, Refah Partisi'nin kurucu genel başkanı Ahmet Tekdal ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu