"GTO Akademi" eğitimleri

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO), eğitim ve gelişim platformu olarak hayata geçirdiği "GTO Akademi"nin, iş hayatına dair farklı konularda eğitimler verdiği belirtildi.

"GTO Akademi" eğitimleri
"GTO Akademi" eğitimleri
GİRİŞ 05.07.2015 13:01 GÜNCELLEME 05.07.2015 13:01

GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, yaptığı yazılı açıklamada, uzun yıllar kobilerin gelişimi, rekabet edebilirlik kapasitelerinin artırılması ve çalışanların mesleki gelişiminin desteklenmesi amacıyla çeşitli alanlarda eğitimler düzenlendiğini anımsattı.

Eğitimlere yenilikçi ve dinamik bakış açısıyla GTO Akademi adı altında devam ettiklerine vurgu yapan Göçer, kobi ve bireylerin, değişim ve gelişim yolculuklarına rehberliği amaçladıklarını belirtti.

Göçer, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yeni dönemde, kurumsal gelişim eğitimleri kapsamında 'ihracatçı olma, yöneticiler için yatırım kararları, fizibilite ve bütçe, pazarlama stratejileri ve müşteri ilişkileri, sosyal düzenlemelerle iş hukuku ve sosyal sigortalar mevzuatı ile bordro hesaplama teknikleri' eğitimleri verilecek. Mesleki eğitimlerde de 'iş İngilizcesi, web tasarımı photoshop eğitimi, dijital pazarlama e-ticaret, dış ticaret uzmanlığı ve sosyal medya uzmanlığı' gibi alanlarda eğitim verilecek. GTO Akademinin eğitimlerine iş dünyası ilgi gösteriyor. Farklı konularda verilecek eğitimlere özellikle yeni iş kurmayı hedefleyen girişimcilerin de katılması faydalı olacaktır. Akademi eğitimlerinin Gaziantep iş dünyasına değer katacağını düşünüyoruz."

Açıklamasında, Gaziantep’te profesyonel iş insanlarının artmasını ümit ettiklerine işaret eden Göçer, akademi eğitimlerinin ilkinin 28 Temmuz - 27 Ağustos 2015 tarihlerinde iş İngilizcesi eğitimiyle başlayacağını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı