PKK'dan Özel Harekat'a saldırı

Genelkurmay, Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'nın Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

PKK'dan Özel Harekat'a saldırı
PKK'dan Özel Harekat'a saldırı
GİRİŞ 05.07.2015 15:04 GÜNCELLEME 05.07.2015 15:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Uludere ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı unsurlarına Doçka makineli tüfekle silahlı saldırıda (taciz ateşi) bulunulduğu belirtilerek, teröristlere derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine terörist ateşlerinin kesildiği kaydedildi.

Silahlı saldırıda herhangi zayiat ve hasar meydana gelmediği ifade edilen açıklamada, bölgede gözetleme faaliyetlerine devam edildiği bildirildi.

Ayrıca bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin Şanlıurfa Ceylanpınar'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 3. Hudut Alay Komutanlığı unsurlarına, 2'si kadın 6 teröristin ise Şırnak Silopi'de güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • mümin gardaş 8 yıl önce Şikayet Et
    biz neden operasyom yapmıyoruz.
    Cevapla
  • Ibrahim kirmic 8 yıl önce Şikayet Et
    Karşımızda IRA veya ETA gibi hümanist ve akıllı bir örgüt yok. Bunlar verdikleri sözü tutmaz. Insanı vasiflari zayıftır. Bütün bölge insanları ve diktatörleri gibi
    Cevapla
  • dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    aradada biz taciz ateşi açsak
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk son demlerini yaşıyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!