Kızkalesi'ndeki turizmciler Ramazan Bayramı'ndan umutlu

Doğu Akdeniz'in ve Mersin’in önemli turizm merkezlerinden olan Kızkalesi'nde turizmciler, umutlarını Ramazan Bayramı ve sonrasında gelmesi beklenen gurbetçilere bağladı.

Kızkalesi'ndeki turizmciler Ramazan Bayramı'ndan umutlu
Kızkalesi'ndeki turizmciler Ramazan Bayramı'ndan umutlu
GİRİŞ 05.07.2015 18:44 GÜNCELLEME 05.07.2015 18:44

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızkalesi'ndeki turizmcilerin geçen yıllara oranla sezona iyi başlayamadıklarını söyledi.

Sezona kötü başlangıç yapıldığını ifade eden Çalışkan, Ramazan Bayramı ve sonrasında gurbetçilerin gelmesiyle yaşanacak hareketlilikten umutlu olduklarını belirtti.

Çalışkan, şunları kaydetti:

''Bayramda otel, motel ve pansiyonları gerekli rezervasyonları yapıldı. Bayram sonrasında da gurbetçilerimiz gelecek. Sezona kötü giriş yapan turizmcilerimiz, umuyoruz ki bayram ve gurbetçilerle gülecek. Okulları haziran ayının başında değil de sonunda tatile girmesi. Eylül ayının sonunda okullar açılsın. Turizmin en güzel döneminde okullar açılıyor. Eğer okullar Eylül ayının sonunda açılırsa turizmcilerimiz gerçek manada kazanır. Turizmci kazandığında ülkemiz ve bölge ekonomimiz kazanır.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat