Tekirdağ'dan kısa kısa

Süleymanpaşa'da konser düzenlendi

Tekirdağ'dan kısa kısa
Tekirdağ'dan kısa kısa
GİRİŞ 06.07.2015 14:04 GÜNCELLEME 06.07.2015 14:04

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Ramazan Buluşmaları etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Amfi Tiyatro'da Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Koro ve Orkestrası tarafından şef Bülent Koşal'ın yönetimindeki okul orkestrası ve şef Ertan Erkan yönetimindeki çok sesli koro seslendirdikleri eserler ile izleyicilerin beğenisini topladı.

Konser sonunda bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat konserden büyük zevk aldığını dile getirerek, "Ben bu çocukları dinlemeyi çok seviyorum. Çünkü Süleymanpaşa’yı Türkiye’ye tanıtacak olan kişiler onlar. Ben bu kardeşlerime çok güveniyorum ve çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Süleymanpaşa Belediyesi’nin arkalarında olduğunu bilmelerini istiyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin açık hava sineması

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesi'nde kurulan açık hava sinemasının hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, açık hava sinemasının, yönetmenliğini Memduh Ün'ün yaptığı, başrollerini Muhterem Nur ve Fikret Hakan paylaştığı "Üç Arkadaş" filmi ile gösterime başladığı belirtildi.

Açıklamada, açık hava sinemasının gösterimde olacağı günler ve gösterilecek filmlerin listesine Süleymanpaşa Belediyesi'nin sitesinden ulaşılabileceği kaydedildi.

Süleymanpaşa Belediyesi, Çınarlı Mahallesi'nde iftar yemeği düzenledi

Süleymanpaşa Belediyesi, İftar buluşmaları etkinlikleri kapsamında, Çınarlı Mahallesi'nde iftar yemeği düzenledi.

1750 kişinin katıldığı iftarda konuşan Eşkinat, birlik ve beraberliğin arttığı Ramazan'da en büyük arzusunun süleymanpaşalıların kardeşlik duygularının daha da artması olduğunu söyledi.

Bir araya gelmedikleri için insanların kardeşlik duygusundan uzaklaştığını belirten Eşkinat, "Aramızdaki birlik beraberlik ve kardeşlik duygusu, tabiki sizlerle bir araya gelerek olacaktır. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da her akşam başka mahallemizde vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açıyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. diye konuştu.

İftarın ardından, Teatrofil tiyatro ekibi tarafından "Aşk-ı Cümbüş" oyunu sahnelendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı