Ülkü Ocakları'ndan Suriyeli Türkmenlere gıda yardımı

Uuml;lkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Osmaniye'de yaşayan Suriyeli Türkmenlere gıda yardımı yaptı.

Ülkü Ocakları'ndan Suriyeli Türkmenlere gıda yardımı
Ülkü Ocakları'ndan Suriyeli Türkmenlere gıda yardımı
GİRİŞ 06.07.2015 16:13 GÜNCELLEME 06.07.2015 16:13

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı'nın organize ettiği kampaya kapsamında bin 200 adet yardım paketi ihtiyaç sahibi Türkmen ailelere dağıtıldı.

Kapalı semt pazarında yardım paketi dağıtım programına katılan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, ramazanda yardımlaşma ve dayanışmaya önem verdiklerini belirterek, ülkelerindeki iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan Türkmenlere yardım ulaştırmayı amaç edindiklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı ile geçen yıl “Sen de doyur, sen de giydir” yardım kampanyası başlattıklarını hatırlatan Klavuz, "Ülkü Ocakları olarak geçtiğimiz yıl dünyanın neresinde bir Türk varsa acısı acımız, derdi derdimiz anlayışı ile yola çıktık. Ülkü Ocakları olarak Soydaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermesini asli sorumluluğumuz sayıyoruz. Türkmen davası bizim sevdamızdır. Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak bütün vatandaşlarımıza, milletimize, ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'