Karabük'ten kısa kısa

Karasu ana risale hattında onarım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Karabük'ten kısa kısa
Karabük'ten kısa kısa
GİRİŞ 06.07.2015 16:21 GÜNCELLEME 06.07.2015 16:21

Karabük Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, hatta meydana gelen arızanın giderilmesi için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığı belirtildi.

Kılavuzlar mevkinde meydana gelen arıza nedeniyle çalışmalara devam edildiği anlatılan açıklamada, "Arızanın giderilmesi esnasında gün içerisindeki su kullanımı depolardaki sulardan karşılanacaktır, arızanın giderilmesi ve depoların tamamen dolmasıyla mahallelerin tamamına tekrar su verilecektir" ifadesi kullanıldı.

Karabük'te orman yangınlarıyla mücadele

Karabük Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy, meydana gelecek bir yangına karşı her türlü tedbiri aldıklarını bildirdi.

Uzunsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük'ün yüzde 69'nun orman olduğunu, bunun da yangın riskini arttırdığını söyledi.

Şehir merkezleri ve köylerin ormanlarla iç içe olduğunu anlatan Uzunsoy, şunları kaydetti:

"Halkımız yangınlara karşı çok duyarlı. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi bu duyarlılığın devam etmesi gerekiyor. Yangın sezonu başladı. Yangın söndürme helikopterimiz de konuşlandı. Ekiplerimizin eğitimlerini hem teorik anlamda, hem tatbikat anlamında tamamladık. Arazide gölet ve havuzlarımızın kontrollerini yaptık. ALO 177 hattımız var. Vatandaşlarımızdan gördükleri en ufak bir dumanı bize bildirmelerini istiyoruz. Umarım yangınsız bir sezon geçiririz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!