Sendikaya 5. kumar operasyonu

Adana'da kumar oynatıldığı iddiasıyla 5. kez operasyon düzenlenen Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikasındaki 74 kişi hakkında işlem yapıldı

Sendikaya 5. kumar operasyonu
Sendikaya 5. kumar operasyonu
GİRİŞ 06.07.2015 16:21 GÜNCELLEME 06.07.2015 16:21

Adana'da kumar oynatıldığı iddiasıyla Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikasına beşinci kez düzenlenen operasyonda, arasında sendika başkanının da bulunduğu 74 kişi hakkında işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, geçen hafta düzenlenen operasyon sonrası binası kapatılan Sendikanın merkez Seyhan ilçesindeki yeni adresinde de kumar oynatıldığı iddiası üzerine 5. kez operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında sendikaya girmek isteyen polis ekipleri, içeride bulunanlara kilitli demir kapıyı açmaları çağrısında bulundu.

Kapının açılmaması üzerine bir polis, itfaiye ekiplerinden temin edilen merdiveni 3. kattaki balkona dayadıktan sonra, tırmanıp içeri girdi. Polisin kapıyı açmasının ardından sendikaya giren diğer görevliler yaptıkları aramada masalarda tombala kartları ve pulları ile çekiliş için kullanılan cihazları ele geçirdi.

Operasyonda, tombala çekilişiyle kumar oynatılması için yer temin ettiği ileri sürülen Sendika Başkanı Çetin B'nin de arasında bulunduğu 9 kişi hakkında adli işlem uygulandı, kumar oynadığı ileri sürülen 65 kişiye de 208'er lira ceza verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı