Namazgah tabyalarında iftar programı düzenlendi

Çanakkale Valiliği himayesinde Eceabat Kaymakamlığınca, Namazgah tabyalarında iftar programı düzenlendi

Namazgah tabyalarında iftar programı düzenlendi
Namazgah tabyalarında iftar programı düzenlendi
GİRİŞ 07.07.2015 00:24 GÜNCELLEME 07.07.2015 00:24

Ccedil;anakkale Valiliği himayesinde ve Eceabat Kaymakamlığınca, Çanakkale şehitlerinin toplu namaz kıldığı Namazgah Tabyalarında iftar programı düzenlendi.

İftar programına katılmak için Kilitbahir Köyü Namazgah Tabyaları'na gelen Çanakkale AK Parti Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Erdener Can ve parti teşkilatını, Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan karşıladı.

Programına katılan konukları selamlayan Turan, Prof.Dr. Nimettullah Akın ile ramazan söyleşine katıldı.

Her gün bir ilçede iftar programlarına katıldıklarını belirten Turan '' Bu gün çok farklı bir mekandayız. Şehitlerimizin böğründe, dostlarımızın yanındayız. Bambaşka bir mekandayız. İstiyoruzki tüm Çanakkalemiz bu mekanları görsün. İftarlara katılsın, destek olsun. Bu yıl ramazanımız daha farklı yaşanıyor. Her ilçelerimizde esnaflarımız, belediyelerimiz, kaymakamlıklarımız öncülük yaparak bir aile ortamı içerisinde huzur içerisinde aynı çorbaya kaşık sallamayı vesile oluyorlar. Bundan daha büyük bir mutluluk olmaz diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Turan, iftar öncesi programa katılan ailelerin çocukları ile hep birlikte dualar etti. İftar açan davetliler ardından hep birlikte akşam namazı kıldılar.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi