Muş'ta yanık ve yoğun bakım ünitesi açıldı

Vali Vedat Büyükersoy, Devlet Hastanesi'nde, yanık ve reanimasyon ile yoğun bakım ünitelerinin açılışına katıldı.

Muş'ta yanık ve yoğun bakım ünitesi açıldı
Muş'ta yanık ve yoğun bakım ünitesi açıldı
GİRİŞ 07.07.2015 11:34 GÜNCELLEME 07.07.2015 11:34

Ünite açılışlarına Vali Yardımcısı Ercan Öter, İl Sağlık Müdürü Serdar Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Abanoz, Muş Devlet hastanesi yöneticisi Ömer Cengiz ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Büyükersoy, fiziki mekanların sağlık hizmetleri için çok önemli olduğunu belirterek fiziki mekanlardan çok daha önemli olanın sağlık çalışanlarının tutum ve davranışları olduğunu kaydetti.

Geçen yıl 730 hastanın yanık ünitesi bulunmadığı için çevre illere sevk edildiğini belirten Büyükersoy, "İnşallah 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' yaklaşımı içinde demokrasinin patronu olan milletimize hizmet etmenin mutluluk ve gururunu hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Demokraside patron millettir. Demokraside kamu hizmetlerinin müşterisi vatandaş olduğuna, göre kamu hizmetinin müşterilerine en iyi hizmeti vermekte kamu görevlilerinin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle hastanemizin yanık ünitesini açıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yanık ve reanimasyon ile yoğun bakım üniteleri açılışının ardından Büyükersoy, İl Müftülüğü binası yanında yer alan Lale Cami çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Kuran kursu öğrencileriyle sohbet eden Büyükersoy, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!