Tekirdağ'da kayıp kişinin cesedinin bulunması

Cesedi toprağa gömülü bulunan kişinin emekli maaşını sahte evrak düzenleyerek çektiği tespit edilen şüpheli gözaltına alındı

Tekirdağ'da kayıp kişinin cesedinin bulunması
Tekirdağ'da kayıp kişinin cesedinin bulunması
GİRİŞ 07.07.2015 11:53 GÜNCELLEME 07.07.2015 11:53

Ergene ilçesinde, 65 gündür haber alınamayan Hasan İşler'in cesedinin toprağa gömülü bulunması olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

İşler'in cesedinin dün Velimeşe Mahallesi Çarşı Caddesi'ndeki evinin arka bahçesinde gömülü bulunmasına ilişkin soruşturma başlatan jandarma ekipleri, geçen ay İşler'in emekli maaşının R.K. tarafından sahte evrak düzenlenerek çekildiğini belirledi.

Şüpheli, evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

R.K'nin jandarmadaki ifadesinde, tartıştığı sırada ittiği İşler'in yere düştüğünü ve daha sonra olay yerinden ayrıldığını söylediği öğrenildi.

Zanlı'nın ifadesinde ayrıca, olay yerine döndüğünde İşler'in ayağa kalkmadığını ve kalp ameliyatı olduğu bölgeden kan geldiğini görünce öldüğünü anladığını belirterek, "Çekerek arka bahçeye götürdüm, kazma kürek ile açtığım çukura gömdüm. Üzerindeki kimliği ve banka kartını da aldım'' dediği kaydedildi.

Olay

Ergene ilçesinde tek yaşayan ve 65 gündür haber alınamayan 66 yaşındaki Hasan İşler'in evinden kötü kokular gelmesinin ardından komşuları durumu jandarma ekiplerine bildirmiş, evde yapılan aramalarda İşler'in cesedi arka bahçede toprağa gömülü bulunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı