Manisa'da 15 kişinin öldüğü trafik kazası

Kazadan sağ kurtulan tarım işçisi Gülseren Kılınç'ın tedavisi devam ediyor

Manisa'da 15 kişinin öldüğü trafik kazası
Manisa'da 15 kişinin öldüğü trafik kazası
GİRİŞ 07.07.2015 13:45 GÜNCELLEME 07.07.2015 13:45

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde 15 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan sağ olarak kurtulan tarım işçisi Gülseren Kılıç'ın tedavisi, Manisa Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Gülseren Kılıç'ın eşi Tacettin Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşiyle 33 yıldır evli olduklarını, iki çocuk, bir de torunları bulunduğunu belirtti.

Kazada yaşamını yitirenlerin tamamının mahallelerinden olduğuna işaret eden Kılıç, "Aile dostlarımı, akrabalarımı, eşimi dostumu kaybettim. Söyleyecek hiçbir kelime bulamıyorum, tek kelimeyle katliam oldu" dedi.

"Eşim kurtuldu ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum"

Kılıç, yörelerinde bağcılığın yaygın olduğunu, bu mevsimde hemen herkesin yaprak toplamaya gittiğini söyledi.

Eşinin de sürekli bu işi yaptığına dikkati çeken Kılıç, "Köyümüz çok çalışkan bir köydü. İhtiyacı olan da olmayan da yaprak toplamaya gidiyordu. İnşallah iyi olur. Çok değerli arkadaşlarımın eşlerini kaybettik. Benim eşim kurtuldu ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum" diye konuştu.

"Tedavisi olumlu yönde devam ediyor"

Manisa Devlet Hastanesi Yöneticisi Süleyman Souksu ise Kılınç'ın tedavisine üçüncü basamak yoğun bakım ünitesinde devam edildiğini, genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kılıç'ın kazanın ardından Salihli'de yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ihtiyacı duyulması nedeniyle hastanelerine sevk edildiğini belirten Souksu, "Hastanın tedavisi stabil olarak devam ediyor. Bu tip vakalarda çoklu bir travma söz konusudur. Hastanın şuuru açık ve herhangi bir cihaz takılmasına ihtiyacı yok. Tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Hayati riski tamamen ortadan kalktıktan sonra buradan şifa ile taburcu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Olay

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde, kasa bölümünde bağlara asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerinin bulunduğu kamyonetin, Hacıveliler Mahallesi mevkisinde tırla çarpışması sonucu 13'ü kadın, biri çocuk 15 kişi yaşamını yitirmişti. Tır şoförü E.İ'nin de hafif şekilde yaralandığı kazadan sadece Gülseren Kılıç sağ kurtulmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor