Şehit babası: Kürt oğlu Kürt'üm...

Şehit polis memuru Bünyamin Torğut içen Siirt Valiliği önünde tören düzenlendi.

Şehit babası: Kürt oğlu Kürt'üm...
Şehit babası: Kürt oğlu Kürt'üm...
GİRİŞ 07.07.2015 15:49 GÜNCELLEME 07.07.2015 15:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Törene Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, şehit polis Bünyamin Torğut’un babası Mehmet İhsan Torğut, eşi Fatma Torğut, oğlu Ali Turan Torğut ile şehidin meslektaşları katıldı.
 
Şehit polisin babası Mehmet İhsan Torğut, Vali Mustafa Tutulmaz’ın tören alanına geldiği sırada oturduğu sandalyeden kalkarak, gazetecilere açıklama yaptı. 
 
KÜRT OĞLU KÜRT'ÜM
 
Kendisinin de ana dilinin Kürtçe olduğunu söyleyen Mehmet İhsan Torğut, saldırganlara sert tepki gösterdi. Torğut, "Bir Bünyamin gitti bin Bünyamin bu Vatana hizmet eder. Bünyamin’ler ölmez onlar da birer Bünyamin’dir. Bünyamin’ler ölmez buradakilerin de birer Bünyamin olduğunu unutmasılar. Bakın benim de ana dilim Kürtçe’dir, Kürt oğlu Kürt’üm ama Müslüman’ım veAmerika ve İsrail yandaşı değilim onlara hizmetkarlık yapmıyoruz. Bir tek bayrak ay yıldızdır bir tek Allah bir tek din Kuran bir tek peygamber Resulallah, onların dışında hizmetkar değiliz. Bünyamin’ler gider Bünyamin’ler gelir vatan sağ olsun bunu da iftiharla söylüyorum. Sakın gevşeklik gösterip bu ülkenin vatanına hizmet eden gençlerin bu duruma düşmesine müsaade etmeyiniz. Sizden tek ricam budur" dedi.
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 20
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepimize gecerli birlik olalim basi sagolsun
    Cevapla
  • Mithat 8 yıl önce Şikayet Et
    Budur işte. Allah razı olsun böyle düşünenlerden. Mekanı cennet olsun oğlunundur. Mesela ümmet olmaktır. Türk Kürt değil
    Cevapla
  • Ülkücü 8 yıl önce Şikayet Et
    Amca oğlun şehid olmuş en yüksek mertebeye ulaşmış, Allah emanet etmişsin yavrunu. sizlere sabır ve başsağlığı diliyoruz. Sizler gibiler var oldukça bu vatan bölünmez, bu bayrak inmez.
    Cevapla
  • Muhterem Katipoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    "Bakın benim de ana dilim Kürtçe’dir, Kürt oğlu Kürt’üm ama Müslüman’ım veAmerika ve İsrail yandaşı değilim onlara hizmetkarlık yapmıyoruz."Mesele işte bu.Allah sabırlar versin.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    sen bunu önce abd siz adım atamayan hükümetine söyle cahil
    Cevapla
  • mehmet ziya 8 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinden öpülecek baba...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti