Bucak Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı

Toplantıda İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının bulunduğu alanın takas işlemi yapılarak belediyeye devredilmesi konusunda yetki alınması oy birliğiyle kabul edildi

Bucak Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı
Bucak Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı
GİRİŞ 07.07.2015 18:12 GÜNCELLEME 07.07.2015 18:12

Bucak Belediyesi Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı Belediye Başkanı Süleyman Mutlu başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün hizmet binasının bulunduğu alanın takas işlemi yapılarak Bucak Belediyesi'ne devredilmesi konusunda yetki alınması görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübüne ve Oğuzhan Doğa Sporları Kulübüne nakdi yardım yapılmasına da karar verildi. Karara göre, her iki spor kulübüne binde 8 oranında nakdi yardım yapılacak.

Toplantıda, 9-11 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Uygarlıkların Beşiği 1.Bucak Foto Maratonu Yarışması'nda ilk 3'e girenlere ödül verilmesi ve yapılacak organizasyon ile ilçenin tanıtılması konusunda bütçeden ödenek ayrılması yönünde kararı alındı.

Çekimlerinin Bucak'ta yapılacağı belirtilen bir sinema filminin de konaklama ve ulaşım benzeri giderlerine destek verilmesi görüşüldü.

Başkan Mutlu, film için Bucak'ta tarihi ve turistik alanlardan gerekli izinlerin alındığını belirtti. Bucak için iyi bir tanıtım olacağını ifade eden Mutlu, "Belediye olarak bu sinema filmine destek olmak istiyoruz. Böylece ilçemizin sinema filmiyle de tanıtımını yapabileceğiz" dedi.

Yapılan oylamada filme destek verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti